B3T0N Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 no wlasnie - 18-stka tuz tuz i sporo ojcu jeczalem aby mi kupil epoxa 8RDA+ majac jeszcze plyte ECS'a , lecz sytuacja sie u mnie zmienila i udalo mi sie zamienic na ta co mam teraz w podpisie - mam ja juz miesiac i jestem zadowolony z niej, jeszce 2 dni do 18-stki i caly czas jestem w kropce czy zarzyczyc sobie tego epoxa bo w sumie jakos nie odczuwam takiej OGROMNEJ potrzeby.....jedynym mankamentem jest to ze musialem dolozyc te 150zl do tej MSI , a teraz ojciec mi kupilby epoxa ale pod warunkiem ze zdam mu swoja dotychczasowa plyte (liczylem na to ze bedzie moja i sobie ja sprzedam i odbije czesciowe koszty :() i tu pytanko : czy brac epoxa ??? czy zazyczyc sobie cos sensowniejszego do kompa (nie mam ani CD romu [RIP] , ani cdrw :( ) ehhhhhh........jestem w kropce , a kusi mnie tez mp3 player........ pomozcie przy dobrym wyborze :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 IMO nie warto, lepiej kup sobie cdrom albo wypalarkę. Albo zrób porządną osiemnastę ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 powiedz żeby ci samochod kupił , a tak serio to ja bym nie brał mam wyjebioze płytke proca na 2600 , według mnie powinienes poprosic ojca np o kase albo żeby ci dupe wynająl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 (...) według mnie powinienes poprosic ojca np o kase albo żeby ci <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wynająl :) hehehe nie potrzebuje :D mam dziewczyne i prezencik na pewno dostane od niej :D jednak jedyny bol na tej plycie (mojej MSI) jest to ze nie ma otworow i nie bede mial jak zamocowac nucleona (juz zamowiony) ,aleeee trza bedzie sobie poradzic .... qrde jestem w tak duzej kropie ze sam juz nie wiem co brac :/ , ojciec nie chce mi kasy dac - woli mi sam cos kupic (pod moja kontrola) nawet mocno drogiego , a nie mi dac kase - dziwny jest jego tok myslenia ale cooo tam .......:D moze macie jakies propozycje aby cos sobie zarzyczyc ??? :/ bo qrde mysle i mysle i nie moge wymyslic........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja bym na twoim miejscu bral cdrw i taki panel 5'25 z dwoma wyswietlaczami temp (130pln) do WC jak znalazl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja bym na twoim miejscu bral cdrw i taki panel 5'25 z dwoma wyswietlaczami temp (130pln) do WC jak znalazl wezme to pod uwage bo troche sie napalilem na panel vanteca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 fajne sa takie bajery tylko forsy zawsze na nie brak,a tu okazja Samemu sie takich nie zrobi,estetyka za nimi przemawia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 w sumie to pomodu sobie kompa , tak jak powiedzial kolega powyzej , takie bajerkidają duzo frajdy , i satyswakcji , tylko że trudno się zebrać do ich kupienia bo , zawsze cos ważniejszego do kupienia a za ile ci może coś kupić ? bo moze byś sobie wziął drugie 256ddr dotego ten panel i jakies diody plexy itp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 noooo to wyglada na to ze juz postanowilem nie zmieniac plyty.... dzieki za rady - najwyzej poczekam na hammera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...