Skocz do zawartości
B3T0N

ocencie czy oplaca mi sie zmieniac plyte....:/

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie - 18-stka tuz tuz i sporo ojcu jeczalem aby mi kupil epoxa 8RDA+ majac jeszcze plyte ECS'a , lecz sytuacja sie u mnie zmienila i udalo mi sie zamienic na ta co mam teraz w podpisie - mam ja juz miesiac i jestem zadowolony z niej, jeszce 2 dni do 18-stki i caly czas jestem w kropce czy zarzyczyc sobie tego epoxa bo w sumie jakos nie odczuwam takiej OGROMNEJ potrzeby.....jedynym mankamentem jest to ze musialem dolozyc te 150zl do tej MSI , a teraz ojciec mi kupilby epoxa ale pod warunkiem ze zdam mu swoja dotychczasowa plyte (liczylem na to ze bedzie moja i sobie ja sprzedam i odbije czesciowe koszty :() i tu pytanko : czy brac epoxa ??? czy zazyczyc sobie cos sensowniejszego do kompa (nie mam ani CD romu [RIP] , ani cdrw :( ) ehhhhhh........jestem w kropce , a kusi mnie tez mp3 player........ pomozcie przy dobrym wyborze

:roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) według mnie powinienes poprosic ojca np o kase albo żeby ci <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wynająl :)

hehehe nie potrzebuje :D mam dziewczyne i prezencik na pewno dostane od niej :D

jednak jedyny bol na tej plycie (mojej MSI) jest to ze nie ma otworow i nie bede mial jak zamocowac nucleona (juz zamowiony) ,aleeee trza bedzie sobie poradzic ....

qrde jestem w tak duzej kropie ze sam juz nie wiem co brac :/ , ojciec nie chce mi kasy dac - woli mi sam cos kupic (pod moja kontrola) nawet mocno drogiego , a nie mi dac kase - dziwny jest jego tok myslenia ale cooo tam .......:D

moze macie jakies propozycje aby cos sobie zarzyczyc ??? :/ bo qrde mysle i mysle i nie moge wymyslic........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie to pomodu sobie kompa , tak jak powiedzial kolega powyzej , takie bajerkidają duzo frajdy , i satyswakcji , tylko że trudno się zebrać do ich kupienia bo , zawsze cos ważniejszego do kupienia

a za ile ci może coś kupić ? bo moze byś sobie wziął drugie 256ddr

dotego ten panel i jakies diody plexy itp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...