AdaS. Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Hej. Zamowilem w esc.pl MSI P6N SLI-FI ale wlasnie dzwonil do mnie koles, ze nie maja jej dostepnej i musze wziac jakas inna. Tak wiec szybkie pytanie ASUS czy Gigabyte ? Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Dlatego ze tanszy czy dlatego, ze Ty go masz? ;) A tak serio dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Pod jaki procek? :wink: Bo jesli gorna granica jest 6300 to nie bedzie wiekszej roznicy. Tyle ze zla slawa wyprzedza Asusa :twisted: :lol2: Chyba trzeba miec pecha do sprzetu [; Jesli cos powazniejszego z prockow - P5N-E moze nie wytrzymac przez slabe zasilanie. Aczkolwiek... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Bo wiadomo już co w nim nie działa. Kup asusa albo poszukaj tej płyty MSI w innym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Pod E4300. Nie moge czekac, bo komp jest skladany na dniach. Czytam sobie wlasnie ze te Asusy jakos padaja czesto. Co takiego nie dziala w GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Nie wiem :lol: A padanie asusa jest IMHO przereklamowane... Rev. ...G costam bangla mi az milo. Moze kwestia tego ze nie biegam z voltami jak glupi? A moze szczescie ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Sprzet nie bedzie do OC raczej, wiec potrzebuje porzadnej, stabilnej plyty. A skoro Asusy 'niby' padaja, a GB 'niby' ma lepsze zasilanie i budowe to.....hmm :/ ciezki wybor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Podstawowym humorem asusa jest wybrednosc pamieci. Procz tego ze zolte nie sa rekomendowane :lol: to niektore naprawde nie chca bootowac. Szczerze mam gdzies to ze pada. Czemu? Bo inne plyty tez robia zonki a jakos nikt nie mowi ze ktorys tam abit jest do [gluteus maximus] :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Pamieci sa kupione GoodRamy. Beda pasić? A to ze Asus jest wybredny to wiem, zdazylem sie przekonac na moim nForce 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 podlacze sie do tematu. Qmpel mi mowil ze msi p6n sli-fi sie strasznie grzeje i radzil zeby brac pod c2d e4300 asusa. czy z posrod plyt: ten asus o korym piszecie, msi p6n sli-fi, abit ab9 to ten asus najlepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Asus p5n-e się tak samo grzeje jak msi p6n-sli fi. Może miał na myśli asusa, ale p5b- ten się mniej grzeje, tak jak ab9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 ja bym raczej wybieral pomiedzy asusem p5b/dlx i abitem ab9. siema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Czy (PC5300 667MHz Goodram) bedzie chodzic pod Asusem? Jak tak to ja biore. Nie pakuje sie w Gigabyte'a - niby nowa fajna, ale po przeczytaniu watku o niej cos sie zrazilem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...