jakac Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Będzie to trudne pytanie, a chodzi mi o to który z dostępnych modeli DVD jest najcichszy na rynku. Słyszałem że Pioneer 106s jest cichy ale jak usłuszałem jego pracę to stwierdzam że muszę mieć coś cichszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Pioneer faktycznie jest cichy 8O Jedno Ci powiem, nie qpuj LG x16 x48 , to qrefstfo wyje jak kombajn na dotarciu :? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Pioneer faktycznie jest cichy 8O Jedno Ci powiem, nie qpuj LG x16 x48 , to qrefstfo wyje jak kombajn na dotarciu :? :evil: pioneer 116 jest cichy / ale jako source napęd podczas wypalania odpada :(/ a i najnowsze dziecko szajsunga jest cacy toshiby też są ok pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 czy 116 jest cichszy od 106s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Moja Toshiba jest całkiem znośna... WIN XP indentyfikuje ją jako SD-M1612. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Ja mam pioneera zarówno 106s jak i 116 i są tak samo ciche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Pioneer faktycznie jest cichy 8O Jedno Ci powiem, nie qpuj LG x16 x48 , to qrefstfo wyje jak kombajn na dotarciu :? :evil: A ja mam LG 12/40 i mi cicho chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 106S jest chyba najcichszy - u mnie wogle nie słysze jak pracuje (8 wiatraków w obudowie :) ) pozatym zawsze można go zwolnić.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...