Tecumseh Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 myślę że to jednak ten dział. mam Athlona 4600+ 65W. RMClock prowadzi do zawieszenia kompa. Crystal jest jakiś skomplikowany i nie bardzo zrozumiały dla mnie. Ale za to działa. Wiem nawet, że trzeba wrzucić do autostartu, by uruchamiał się wraz z Windą. Ale co z tego, jak po starcie mam całe okno na wierzchu? Muszę po 1.kliknąć PPM w trayu i wybrać "Hide Main Window", a po 2.wybrać "Multiplier Management", aby procek działał w C&Q. Ktoś wie jak i te rzeczy zautomatyzować na startcie? (dodam że oblookałem wszystkie posty forum i nie znalazłem odpowiedzi). Z góry dzięki za podpowiedź!!! Jednak mylisz sie co do dzialu. Z AMD leci do Oprogramowania... //Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PR23M0 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) a wystarczyło zajrzeć do pliku ReadMe... 1. stwórz nowy dokument tekstowy 2. wklej do niego: start CrystalCPUIDx64.exe /CQ /HIDE (lub bez x64) 3. zmień rozszerzenie na bat (plik ten musi leżeć w tym samym folderze w którym masz CrystalCPUID inaczej musisz podać do niego ścieżkę) i ciesz się Crystal'n'Quiet, pozdro Edytowane 5 Czerwca 2007 przez PR23M0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecumseh Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 a wystarczyło zajrzeć do pliku ReadMe... 1. stwórz nowy dokument tekstowy 2. wklej do niego: start CrystalCPUIDx64.exe /CQ /HIDE (lub bez x64) 3. zmień rozszerzenie na bat (plik ten musi leżeć w tym samym folderze w którym masz CrystalCPUID inaczej musisz podać do niego ścieżkę) i ciesz się Crystal'n'Quiet, pozdro No dzięki bardzo. Powiedz jeszcze tylko jak nazwać ten plik ('nazwa'.bat)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PR23M0 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 obojętnie, ważne żeby miał rozszerzenie .bat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecumseh Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) obojętnie, ważne żeby miał rozszerzenie .bat Ponownie proszę o pomoc. Za nic w świecie utworzenie takiego pliku z w/w wpisem nie powoduje, że progs staruje ukryty do traya z włączonym c & q... 1. czy na pewno wpis do owego pliku powinien wyglądać tak: start CrystalCPUIDx64.exe /CQ /HIDE (lub bez x64)? 2. czy na pewno rozszerzenie powinno być .bat? Za cholerę nie rozumiem tego, co tam piszą w readme:( Edytowane 22 Czerwca 2007 przez Tecumseh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 OMG. :mur: Teraz trzeba jeszcze dodać skrót do niego do Menu start->Programy->Autostart. Kolega myślał, że to oczywiste. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecumseh Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Panowie, YOU ARE GREAT!!!!! (no nie wpadłem, że skrót od tego ".bat" trzeba umieścić w autostarcie. zamiast, wrzucałem skrót od pliku z .exe w roszerzeniu). DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...