guru Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 witam mam referat na uczelnie zrobic nt oprogramowanie użytkowe dedykowane do komputerów typu laptop, przegląd rozwiązań i ocena przydatności prosilbym o pomoc - linki,programy i wszystko co sie moze przydac z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 www.google.pl <- ja rozumiem że forum i w ogóle... ale rzucasz ogólnikami i ma to wydźwięk 'zróbcie za mnie' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) moze zle sie wyrazilem,zalezy mi najbardziej na artykulach laptoow roznych producentow i softu bo w nich zawsze autor opisuje przydatnosc oprogramowania bo sam nie jestem w stanie sprawdzic wszystkiego :/ acer toshiba itp wszyscy dolaczaja swoje programy "wspomagajace" a ciezko mi wszystko przetestowac i wolalbym odniesc sie to czyichs opinii nie chce sie nikim wyreczac bo narazie zbieram tylko linki i przegladam inf na stronach , ciezko napisac cos obiektywnego opierajac sie tylko na stronkach producenta Edytowane 28 Maja 2007 przez guru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Regulamin... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...