MaKaR Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 joł moja siora znowu ma z jakimiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>łami problem i pyta mnie o : "Wzór czasu w ruchu jednostajnie przyśpieszonym prostoliniowym" w danych ma predkość i droge pomóżcie ja zawsz z Fizy byłem noga Z góry wiele dzieki Ja i moja siora :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja zawsz z Fizy byłem noga :wink: nietylko ty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 chyba to jest (hmm.. jak to napisac) "t= pierwiastek z 2*s/v" Ale głowy sobie za to nie dam uciąć :) :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 joł moja siora znowu ma z jakimiś <font color="#FF0000">[ciach!]</font> problem i pyta mnie o : "Wzór czasu w ruchu jednostajnie przyśpieszonym prostoliniowym" w danych ma predkość i droge pomóżcie ja zawsz z Fizy byłem noga Z góry wiele dzieki Ja i moja siora :wink: Dane : s,V S=(a*t^2)/2 V=a*t wiec z drugiego wzoru a=V/t podstawiajac do pierwszego: s=(V*t^2)/2*t 't' sie skraca, zostaje S=(V*t)/2 z tego masz ze t=(2*s)/V Proste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 joł moja siora znowu ma z jakimiś <font color="#FF0000">[ciach!]</font> problem i pyta mnie o : "Wzór czasu w ruchu jednostajnie przyśpieszonym prostoliniowym" w danych ma predkość i droge pomóżcie ja zawsz z Fizy byłem noga Z góry wiele dzieki Ja i moja siora :wink: Dane : s,V S=(a*t^2)/2 V=a*t wiec z drugiego wzoru a=V/t podstawiajac do pierwszego: s=(V*t^2)/2*t 't' sie skraca, zostaje S=(V*t)/2 z tego masz ze t=(2*s)/V Proste :) Wlasnie to mialem powiedziec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 joł moja siora znowu ma z jakimiś <font color="#FF0000">[ciach!]</font> problem i pyta mnie o : "Wzór czasu w ruchu jednostajnie przyśpieszonym prostoliniowym" w danych ma predkość i droge pomóżcie ja zawsz z Fizy byłem noga Z góry wiele dzieki Ja i moja siora :wink: Dane : s,V S=(a*t^2)/2 V=a*t wiec z drugiego wzoru a=V/t podstawiajac do pierwszego: s=(V*t^2)/2*t 't' sie skraca, zostaje S=(V*t)/2 z tego masz ze t=(2*s)/V Proste :) no cóż, byłem blisko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 do ktorej klasy chodzi siostra ? ;) ze ma takie problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 do ktorej klasy chodzi siostra ? ;) ze ma takie problemy? mi to wyglada na 2 gim. ja chodzę do 2 gim i dla mnie takie rzeczy są proste jak barszcz 8) miałem z tego 5 wzór to: a/v=t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 do ktorej klasy chodzi siostra ? ;) ze ma takie problemy? mi to wyglada na 2 gim. ja chodzę do 2 gim i dla mnie takie rzeczy są proste jak barszcz 8) miałem z tego 5 wzór to: a/v=t Tylko nie ma przyspieszenia misiu. Ale to i tak jest zabawa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...