-==MORDI==- Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Ostatnio zakupiłem sobie grę pt.: "neverwinternight" i po odpaleniu gra straszlniwie przycina... Troche zdziwiłem sie i zmieniłem graf. na minimum, ustawilem zgodnosc Win 98 i dalej. Sprzet mam taki jak w sigu. Pomóżcie mi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Po co sobie zaprzatac glowe szukaniem w indexie gier watku o danej produkcji skoro wystarczy [ciach!]ac temat w podstawowych :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 w jakiem inedexie gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=161196 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...