Mati.pl Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Hej;) Sprawa wygląda tak (napisze od myślników :P): - miałem podkręconego kompa P4 2.4@3.2 (abit ic7) i wszystko działało ok (po testach ok itd..) - w pewnym momencie zepsuł mi się jeden z dysków (mam 2x ata, 1 sata (wd 250 sata2 16mb)) - oddałem do serwisu i po jakimś czasie dostałem nowy dysk, bo w starym głowica się zepsuła (podobno seria nieciekawa) - wczoraj wracam z nowym dyskiem wkładam i.. nie wykrywa mi go, nie wiedziałem o co chodzi.. wziąłem zrestartowałem bios i o dziwo go wykryło, ale gdy chciałem podkręcić kompa to przestało go wykrywać (jak przed resetem biosu) -> o co tu może chodzić? czemu nie mogę podrkęcić proca? w ramach mam tylko zmienione timingi na 2.5-3-3-6 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 :| Zasady napisał(a): Za tematy typu 'Jak podkręcić', 'Jak odblokować mnożnik', 'Do ilu podkręce' itp. będzie KARA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zablokowana szyna AGP/PCI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati.pl Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Venom napisał(a): Zablokowana szyna AGP/PCI ?no chyba tak :P kurcze nie wiem co to :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...