Skocz do zawartości
michalind

Karta Graficzna Do 500zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcę kupić kartę graficzną do max 500zł. Narazie jestem na etapie zastanawiania się nad kupnem 7900GS/8600GT/x1950pro.

Co mi polecicie?

PS. Grafa potrzebna 'na wczoraj', nie mogę czekać na obniżki cen etc.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak: 8600GT od razu sobie daruj, będzie słabszy od 7600. Z Dx10 nawet 8800GTS sobie na razie nie radzi więc po co przepłacać. Polecam Palita/Galaxy 7600GS albo 7900GS (ponad 600zł).

W agito.pl widziałem Palita Sonica 7600GS za 310zł - spokojnie odpalisz dzisiejsze gry, do tego mocny komp i mozna grać. Poszukaj jeszcze na allegro - moze tam coś sie ustrzeli taniego.

Co do Radków to się nie wypowiem bo wyleciałem z obiegu z kartami Ati,

znaczy AMD ;)

Edytowane przez drizit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, chcę kupić kartę graficzną do max 500zł. Narazie jestem na etapie zastanawiania się nad kupnem 7900GS/8600GT/x1950pro.

Co mi polecicie?

PS. Grafa potrzebna 'na wczoraj', nie mogę czekać na obniżki cen etc.

Pozdrawiam.

8600 bym sobie odpuścił , 7900 bym kupił jeśli myślisz o podkręcaniu i 1950 jeśli nie będziesz podkręcać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz podkręcać to raczej rozejrzyj się za czymś lepszym. Bo moze dojść do niemiłego wypadku. ;) Huntkey, Be Quiet, Amacrox albo tanią Deltę z Allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edit: drizit szybszy... :D

Dzięki "magicznym" bransoletom (jak wiesz o co chodzi to ok).

A wracając do tematu: koledzy w ciemno polecają superowego Galaxy 7900 ale chyba nikt z was nie patrzy na cenę... w komputroniku 579zł, a z tego co widzę to kolega chciał kartę to MAX 500zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi