stona Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 yo all :P mam GF4 MX440 firmy "noname" :lol: , detki 28.32 , winXP Pro , 320 sdramu , sb128 , plyta ecs k7vzm , HDD 30Gb WD Caviar , monitorek Philipsa .... ..... problem polega na tym , ze jak szybko obraz sie przesowa , to gorna czesc obrazu zostaje w tyle za dolem :x , np: jak stane w Q3 pod sciana i robie np strafe w lewo to gorna czesc obrazu jakby nie nadazala za ta dolna czescia :( , w ustawieniach w Q3 wlaczylem sync every frame , a we wlasciwosciach sterownika mam wlaczona synchoronizacje pionowa . Wada obrazu jest bardzo denerwujaca dla mnie , wystepuje nawet podczas ogladania filmow w DivX , co przy szybkiej akcji w filmie obraz juz w ogole sie rozwala .. :( HELP ME :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 no to zdechło się biedaczce :?: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadaya Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Detonatory 29.20 na bank 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...