leonardo Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Witam. Mam karte graficzną jak w podpisie.Mam do niej taki kabel ten po prawej.Co mam dokupić żeby połączyć TV poprzez z kartą.Mogę poprzez cincha czy musze euro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 svideo -->chinch-->euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 ja bym kupił kabel svideo z obu stron wtyczka meska lepsza jakosc obrazu, zakladając ze telewizor posiada takowe wejscie chinch to najgorszy badziew pomijajac RF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 ja bym kupił kabel svideo z obu stron wtyczka meska lepsza jakosc obrazu, zakladając ze telewizor posiada takowe wejscie chinch to najgorszy badziew pomijajac RF Wejscie w TV to jedno, a wyjscie na karcie to drugie. Przyjrzyj sie jego kablom ;) svideo -->chinch-->euroA po co tu S-video? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Do każdego modelu gf jaki miałem był dołączony między innymi kabel s-video->s-video. Takim też podłączam kompa do tv... żadnych przejściówek, czinczy i euro. http://www.komputronik.pl/Kable_przelaczni...pelny,id,11763/ Jeśli Twój tv takiego wejścia nie posiada musisz pobawić się w przejściówki lub zakupić s-video->scart(euro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paechu Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Chyba ze masz W tv HDMI wiec nie ma problemu z jakimis cinczami i svideo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Niektóre TV mogą miec svideo na euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Telewizor nie ma HDMI to taki model telewizora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 "mam geforce'a 6200 i chcialbym sie upewnic czy, zeby podlaczyc tv-out (kabel s-video - euro) potrzebuje jedynie przejsciowki - chincz-s-video? kabla nie chcialbym zmieniac bo mam porzadny, ile to kosztuje, moze ma ktos na sprzedaz? jeszcze jedno, czy obraz z tv-out'u bedzie porownywalnie dobry do tego jaki daje x800gto? (tv ten sam)" z tematu 6200... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Telewizor nie ma HDMI to taki model telewizora. przeczytaj w instrukcji obsługo czy telewizor przyjmuje svideo/svhs przez eurozłązce jeśli tak to patrz moj post wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Nie polecam duzej ilsoci przejsciowek, i dlugiego kabla (3m+) obraz bedzie szary wtedy. na cinch oczywiscie. Co innego svideo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...