beben Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Witam mam pytanie do was którą płytę główną byście mi polecili mam dwie możliwości GIGABYTE GA-M55S-S3 NF550 LUB Abit KN9 (nForce4-Ultra PCI-E SATA2 DDR2). Proszę was o podpowiedz. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 podejrzewam że będę głosem ogółu - Abit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 podejrzewam że będę głosem ogółu - AbitZgadzam sie, NF4 jest mniej problemowy niż NF5. Abit KN9 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 on i tylko on na AM2. Jeśli nie on to DFI Infinity :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...