Mastaaah Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Czy procomp 400w pociągnie taki sprzet, ewentualnie jak dlugo :] Kupilem: asus p5b c2d e4300 his x1650xt i reszte czyli dysk, pamieci.... ale nie starczylo mi juz na zasilacz... mam w domu procomp 400w i zastanawiam sie czy pociagnie mi moj zestaw zanim nie ustukam 200pln na cos lepszego. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Wariant optymistyczny - kilka godzin. Pesymistyczny - 5sekund. Przy okazji spali reszte elementow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 :| moze byc az tak zle?! kurcze chociaz miesiac niech pochodzi! a ma moze ktos jakies propozycje na tani i w miare dobry zasilacz. Zaznaczam ze propozycje jak najtansze beda jak najbardziej mile widziane. Wiadomo jak to jest z hajsem. yo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currtis Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Ile pochodzi? To już zależy od szczęścia. Procomp, jak i reszta zasilaczopodobnych urządzeń, ma bardzo duży rozrzut jakościowy. Możesz trafić na niezły egzemplarz, który będzie działać, a możesz trafić też, co jest znacznie bardziej prawdopodobne, na chłam który przy pierwszym mocniejszym obciążeniu popłynie zabierając do towarzystwa resztę podzespołów. Jednym słowem nie warto ryzykować. Tanio? Najtaniej będzie Delta z allegro. Później po ewentualnym dozbieraniu funduszy możesz zmienić na coś mocniejszego i nieco pewniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Może pociągnie - komputer nie jest przesadnie prądożerny. Co do tanich zasilek, to u góry jest przyklejony temat o Fortronach - choć osobiście nie polecam - jednemu trafi się "rakieta", która ciągnie C2D i GF8800GTX, inny umiera przy A64 2,8GHz i GF6600GT (mowa o modelach z "mocną" 12V). Szkoda nerwów. Wogóle to poprzeglądaj trochę ten dział, bo tematów takich jak twój to jest multum. Od razu mówię - nic nowego, sensownego poniżej 120zł nie dostaniesz. Edytowane 30 Maja 2007 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) delta 350AB z allegro za ok 45zł Edytowane 30 Maja 2007 przez svende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 2 linie 12v sumujac nie wiecej niz 22A... Na stock chyba da rade. Moze nawet na lekkie oc cepa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 witam! narazie komp dziala:] tak dla informacji jakby ktos byl ciekawy:] pozdrrrro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Narazie... Ja bym wolał nie ryzykować... Taka Delta będzie o wiele pewniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvo Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jak uzbierasz odpowiednie fundusze, lepiej weź coś lepszego. Moim zdaniem i wielu innych osób z tego forum bardzo dobrym wyjściem będzie Amacrox Warrior 400-450W. Nie jest to totalny high-end, ale sprawność przewyższająca 70% (stosunek prądu dostarczanego do PC do pobieranego z sieci; im wyższa, tym lepiej, bo nawet bardzo mocożerny sprzęt może brać mniej energii niż np. beznadziejny Procomp...) i względna stabilność to ogromne zalety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jak ci zjara kompa, to hajsu będzie potrzebne kapkę więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 już kiedyś pisałem- stać takiego na e4300+ p5b, ale już na psu do tego nie.. eh :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...