MeoPL Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Z tyłu sprawdź: Edytowane 27 Czerwca 2007 przez MeoPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
housik Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Olkov27 napisał(a): ale to konfigi do 226bw czy moze to nie ma znaczenia? Jak sprawdzić jaką sie ma matrycę czy S czy A? Ważne że do A ;), liczy się producent matrycy, najlepiej zrobić sobie odbitkę jakiegoś wzornika w digilabie i potem sprawdzić dodatkowo. Z tyłu na naklejce pisze czy jest A czy S. Z resztą w tym artykule też jest o tym mowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olkov27 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Czy mozna w opcjach serwisowych przyciemnic swiecenie tych pier....ych lamp w monitorze. ? :mur: Co mam robić? zwrócic monitor do sklepu i wymienić na inny? Czy moze 206BW, 226BW tak już ma z racji swojego kontrastu 3000:1 :-| Sprawdzałem ładowanie XP'ka na 225BW i tegop efektu szarości już nie ma. Edytowane 3 Lipca 2007 przez Olkov27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komorkowiec Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A czy mógłby ktoś powiedzieć coś o LG L206WTQ ? Bo temat zszedł bardziej na samsunga :) Również zastanawiam się nad tymi dwoma modelami i sam nie wiem juz co wybrać . Bardziej jestem przekonany do LG (ta gwarancja) ale sam już nie wiem ... Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...