bonco Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Witam...Mam taki problem ze dzwoni do mnie mamuska z pracy i mowi "Czy Radeon 1650 256 ram da rade u nas na kompie " . No i wlasnie zakladajac ze jest to model Agp czyli pasujący do płytki głównej to czy jest szansa ze komp nie bedzie nic odwalał podczas pracy ? I czy procesor uciagnie tą karte ? Wiem ze to pewnie jakies ekstremalne rozwiazanie ale jak dają to chyba trza brac ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Karta demonem wydajności nie jest ale procek znacznie ją spowolni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Jak dają to bierz, ale proc tu będzie wąskim gardłem całego zestawu. Tak btw. jaki masz zasilacz w kompie?;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Mojego radka 9800pro duren 1800 spowalnia. Wszystko pójdzie, ale nie wyciśniesz na nim zbyt dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 jak daja to sie nie zastanawiaj ;) problemem moze byc za slaby zasilacz jaki tam masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...