Gość dragonlore Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Hmm... Czyżbym był pierwszy który grał?:D nie pierwszy nie pierwszy he he ,bo ja po przyjsciu z roboty(18.00) w 10 min sciagnalem se demo :)(20 mb),tylko pogralem do polowy dema bo musialem wyjsc. ogolnie gra bedzie fantastyczna pod wzgledem rozrywki,grafa ,shadery,efekty,hdr i cala reszta to 1 liga. Cala rozgrywka jest bardzo prosta do opanowania,pozniej juz tylko rozwalka i dylematy moralne ;) np,stoi sobie kobiecina z wozkiem,jak ja zaatakowalem to glos z radia oznajmil ze plasmoidy zmieniaja ludzi(wcale nie na lepsze :lol2: ) ta gra z pewnoscia zagosci na mojej polce w pieknym lsniacym opakowaniu :) ps.polecam wszystkim ta gre a szczegolnie malkontenta ktorzy twierdza ze na konsoli nie da sie grac w tego typu gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) nie pierwszy nie pierwszy he he ,bo ja po przyjsciu z roboty(18.00) w 10 min sciagnalem se demo :)(20 mb),tylko pogralem do polowy dema bo musialem wyjsc. He he, ja w nią grałem o 19, ale też tylko 15 min bbo musiałem wyjsć:D Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ok przeszedłem. :) 2 spostrzezenia - subtitles - zupełnie się rozjeżdzają, nie pasują etc. - krople wody na ekranie (jak się rozbija samolot) są chyba skryptowane niestety. Bo później jak nas zalewa niestety kropli na ekranie brak :? A przydałyby sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Szczęściarze, mi się na 512 kbs ściągało pół dnia :) i sobie nie mogłem pograć online. Wciąga :) Grafika miła dla oka, bez spadków FPS, sterowanie bez zarzutu. Krople wody wyglądają fajnie, ale czasami faktycznie nie ma ich tam, gdzie powinny być, np. widzę strumień wody lejący się pod ciśnieniem z drzwi - podchodzę tak, że teoretycznie powinno mi bryzgać na ekran.. mimo to jest "sucho". Szkoda, ale przecież to jest czepianie się :) Z napisami jest fajny myk, że (po przestawieniu w opcjach) wyświetlają się one też np. po najechaniu celownikiem na jakiś baner lub telebim w świecie gry :) Fakt, "rozjeżdżają się" się z głosem, ale to samo było np. w Overlordzie. Wrażenia z gry bardzo pozytywne, czekam na full. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No wiec klimat miazdzy. Nawet takie bzdety jak ciezszy oddech bohatera, odpowiednia muzyczka w odpowiednim momencie. Doslownie jak dobry film. Woda i ogien na poczatku dema - wzorcowe. ALE to co mi sie rzucilo w oczy. Generalnie wszystko wyglada super, design i stylistyka. Teksturki jednak w niektorych momentach gryza w oczy swoja jakoscia. Oczywiscie nie wplywa to absolutnie na gameplay, ale faktem jest ze nie da sie tego nie zauwazyc. Tak czy inaczej gierka wypas, od dawna siedzi na liscie moich prywatnych must have, takze zadnych zmian w tej kwestii nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) heh to ja byłem pierwszy :) o godzinie 11 demko sie u mnie zawitało na dysku x0 :D Co do samej gry to rewelacja, woda miażdży, gemplay świetny, grafa powala (w szczególności woda) - nic tylko grać Jedno jest pewne pre-order już jest zamówiony ;) ............. ............. ............. trzymam poziom :lol2: Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Zagrałem teraz po raz drugi i.. to nie dla mnie gra. Pierwsze wrażenie super, drugie jakoś tak nudno, czekam dalej na FIFA 08;p Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jak dla mnie gra super. Bardzo mnie wciągnęło to demo. Fajnie że można hakować te samolociki :D nie mogę się doczekać nowych mocy z ręki ^^ Grafika naprawdę piękna, nie licząc kilku niedociągnięć podanych wyżej, gra naprawdę godna polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Gierka super, właśnie skończyłem demo. Trochę mogli by poprawić jednak wodę gdyż jak się wejdzie pod strumień i na niego patrzy to i tak go nie widać :P Podobają mi się kombosy tych mocy + gun :D dla mnie demo 9+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) dobra, tera ja :) dwa dni temu przeszedlem demo na szybko, wczoraj na spokojnie i nie pamietam, aby grajac ostatnio w jakas gre, moja szczeka byla otwarta :D bioshock na prawde robi wielkie wrazenie, ten dzwiek, klimat, grafika! wszystko jest swietnie polaczone w calosc, koncowego efektu nie da sie opisac, kanapa + tv + glosniki 5.1 + duzy, ciemny pokoj i klimat trzyma caly czas, nawet jak wczoraj gralem to mnie gesia skorka przechodzila przez te "glosy" B-) trzeba bedzie kupic... Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja tez jestem po demku (u kumpla). Bedąc całkowicie szczerym, to nie mialem odpowiedniego klimatu aby wczuc sie w gre (dwoch kumpli obok gadających o [ciach!]łach). Wiec tak, grafa zrywa beret. Klimat jest mocny. Jako ze jeszcze nie przywyklem do grania w FPPy na padzie to bylo mi troche ciezko i to chyba bylo najwiekszym minusem calego obcowania z gra. Zamiast przechodzic demko, to ja sie motałem, probowalem celowac, nie wychodzilo mi, a jak juz doszedłem do momentu gdzie latają te robociki plus biega trzech jakichs przeciwnikow to juz bylem troche sfrustrowany moim brakiem doswiadczenia z padem (choc GOWa jakos przeszedlem, ale to bylo dawno). Sumując, mysle ze to swietna gra, tylko ja padem jezscze nie potrafie grac i bylo to powodem lekkiego zniesmaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Toys R’ Us już sprzedaje BIOSHOCK :blink: A na zaostrzenie apetytu następne 10/10 Bioshock Review od Game Informer :D http://www.gameinformer.com/NR/exeres/4149...m?CS_pid=200224 może już jutro zobaczę co jest wart FULL :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A ja wlasnie skonczylem sie urlopowac i widze, ze jedno z najbardziej wyczekiwanych dem juz przez Was "przegrane"- szczesciarze ;) Dzis odpalam dl i zobaczymy na co stac ta biala skrzynke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 # Eurogamer : 10/10 # Game Informer : deux fois 10/10 # Games Radar : 10/10 # EGM : trois fois 10/10 # GamePro : 10/10 # 1UP : 10/10 # OXM : 10/10 # X360 Gamer : 10/10 # X360 : 10/10 # PC Zone : 96% # PC Gamer : 95% # Xbox World : 94% # Official Xbox Magazine : 10/10 # PC Powerplay : 10/10 # Game Arena : 5/5 # Hyper : 97% # 360 Live : 9.8/10 # Alternative Press: 5/5 # Gamer.tv: 5/5 # Gamespy : 5/5 # IGN : 9.7/10 rzadko się zdarza gra z takimi ocenami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Panowie. Ile czasu zajmuje przejście demka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Panowie. Ile czasu zajmuje przejście demka? Mi po przeszukiwaniu czego sie da i testowaniu dostepnych mozliwosci ,starczylo na pol godzinki-wliczajac w to oczywiscie wytrzeszcz galek ocznych oraz podziw dla niektorych pomyslow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dzięki. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 http://bioshockpwns.ytmnd.com/ stronka z ocenami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Czy ktos sie orientuje czy jest w ogole cien szansy na Bioshocka w wersji PL?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Raczej znikome jeżeli chodzi o wersje na klocka. Jak na razie wersja pl tylko na piece i to w dodatku nie wiadomo kiedy :0. Cała cenega... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Aha czyli mozna ze spokojnym sumieniem robic preorder na ENG :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie mam nic wiecej do dodania, bo napisaliscie juz w swoich pelnych zachwytu postach wszystko, co i ja chcialem przekazac o tej wybitnej pozycji! Absolutnie wgniotlo mnie to demo w ziemie, na nowo odkrylem frajde z grania, jaka mialem daaaawno temu przy nowych tytulach. Mam nadzieje, ze napozniej dzien po premierze u kazdego zobacze w profilu, ze gra w Bioshock'a :) Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ty tutaj nie zagaduj tylko mow na ktora platforme kupujesz BS?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) jezeli swietna optymalizacja zapowiadana w recenzjach nie minie sie z prawda, to na miejscu draaka zamowilibym wersje PC ze wzgledu na mysz, z drugiej strony lcd 17 cali to nie to co tygryski lubia najbardziej :-P Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bloodz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Jakieś porównanie. http://ui05.gamespot.com/900/bioshockpc360.jpg http://ui13.gamespot.com/876/bioshockpc3602.jpg http://ui29.gamespot.com/1884/bioshockpc3603.jpg http://ui20.gamespot.com/1523/bioshockpc3604.jpg Tylko nic nie wiadomo o detalach itd. Kucyk " lcd 22" 16:10" chociaż i pewnie na tym też mógłby pograć " 37" HDTV" Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Bloodz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) moj blad, zerknalem na lapy tylko, no w sumie nie ma przeciwskazan, aby podlaczyc pc do tv jak patrze na to porownanie to sam nie wiem, tekstury na pewno nie sa lepsze w wersji na pc, roznica tylko w tym, ze na wersji x360 jest jakby za duzo jasnosci, kolory sa bardziej wyprane, a na pc wszystko wyglada cacy, ale to tylko moje zdanie w tej lokacji z woda i ogniem jak gralem w demo to nie przypomiam sobie, aby to bylo tak sprane, ogien walil po oczach ostro, woda tez, moze to kwestia zrobienia screenow ja wybiore wersje x360, ze wzgledu na tv sprzezone z konsola w duzym pokoju, glosnikami z5400 i duza kanapa :D Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) jezeli swietna optymalizacja zapowiadana w recenzjach nie minie sie z prawda, to na miejscu draaka zamowilibym wersje PC ze wzgledu na mysz, z drugiej strony lcd 17 cali to nie to co tygryski lubia najbardziej :-PA kto Ci kucyk każe grać na 17 calach na pc. Zawsze można nabyć coś takiego za grosze ;) i jakoś to już wygląda. Co do kanapy to się zgodzę i jeszcze najlepiej z ławą i na niej browarkiem ;). Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bloodz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A kto Ci kucyk każe grać na 17 calach na pc. Zawsze można nabyć coś takiego za grosze ;) i jakoś to już wygląda. Według mnie za bardzo wali blurem od ścian i za dużo HDRu na dworze :lol: PS ile to kosztuje :>? i co to? @Kucyk na Xie wygląda to jakby w sterach nie włączyć AF i dać suwak na najwyższą wydajność a nie jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Hmmm myslalem ze bedzie wieksza roznica miedzy PC a X. Po tych screenach to albo roznicy nie ma, albo jest minimalna. To co mi sie najbardziej rzuca w oczy to ze na X wszystko wyglada jak film, jest delikatnie rozmyte, jak w kinach. A na PC wszstko ostre i sterylne. Ale moze przesadzam. Co do wypranych kolorow to bym sie nie martwil i to raczej wina screenow, u mnie wszystko soczyscie i zywo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bloodz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Na PC ponoć nie które efekty wyglądają tylko lepiej dzięki DX10 ale to pewnie można dostrzec tylko grając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...