umcacz Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 840 :( ale mozna zrobic 1000 tylko trzeba wiedziec za co sa achievementy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 840 to juz swietny wynik imho, ja w polowie jestem i mam 300... chyba zaczne sie bardziej pzykladac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Skończyłem dzisiaj Bioshocka. Jestem pod dużym wrażeniem. Bardzo miło mi się grało, jedyne co bym zmienił to hackowanie, które jak już się robi po raz n'ty staję się nudne... Tak czy inaczej grafika, gameplay, fabuła no i jakość dopracowania powalają na kolana. Moja ocena 9+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Dla mnie też 9,5/10. Dla mnie jednak nudniejsze od hackingu było fotografowanie. Ale sama gra to dla mnie fpp 2007 i żaden Crysis lub CoD4 nie ma co startować. Wg mnie, gdy mowa o kategorii FPP, takie porównanie jest w pełni na miejscu. Edytowane 22 Stycznia 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dla mnie też 9,5/10. Dla mnie jednak nudniejsze od hackingu było fotografowanie. Ale sama gra to dla mnie fpp 2007 i żaden Crysis lub CoD4 nie ma co startować.Ogólnie tych gier nie można do siebie porównać, ale mnie najmniej rozrywki dostarczył Crysis... Bioshock i CoD4 to moje perełki :) Podobno ma wyjść 2 cześć a raczej prequel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Mi sie ta gra bardzo podobala do jakiejs polowy. Pozniej przestala jak kolesie zaczeli sie robic zbyt pancerni... imho przesadzili z poziomem trudnosci, musialem podbiegac jak najblizej i walic czasami po 2 magazynki na jednego... na myszce pewnie bym dokonczyl, ale na padzie zwyczajnie wkur***ala ;) Edytowane 22 Stycznia 2008 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Widocznie nie robiles zdjec, bo imo poziom trudnosci jest akurat (a moze nawet hard jest zbyt latwy). Taki Vegas jest o wieeeeeeeeeeeeeeele trudniejszy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Widocznie nie robiles zdjec, bo imo poziom trudnosci jest akurat (a moze nawet hard jest zbyt latwy). Taki Vegas jest o wieeeeeeeeeeeeeeele trudniejszy :]robilem wszystkim na maksa ;) nie pamietam nazwy, ale jazda sie zaczela dopiero po tym pokoiku z dziewczynkami ;) moze po sesji jeszcze zawalcze ;d co nie zmienia faktu, ze takie halo na przedostatnim poziomie trudnosci jest przy tym jak spacerek po parku ;) Edytowane 22 Stycznia 2008 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Mi sie ta gra bardzo podobala do jakiejs polowy. Pozniej przestala jak kolesie zaczeli sie robic zbyt pancerni... imho przesadzili z poziomem trudnosci, musialem podbiegac jak najblizej i walic czasami po 2 magazynki na jednego... na myszce pewnie bym dokonczyl, ale na padzie zwyczajnie wkur***ala ;)Ja szedłem na Medium to był w sam raz, moim zdaniem właśnie dobrze, jest postrzelać więcej niż jakaś łatwizna 1 strzałem byle gdzie i trup. Jedyne co to końcowy boss (bez nazwisk... :P żeby komuś nie popsuć rozrywki) za łatwy, bo za pierwszy razem dostał w 4litery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 No ja zacząłem grać na medium jakiś miesiąc temu i do tej pory nie skończyłem. Gra mnie strasznie zanudzała tym hakowaniem. No, ale zbiorę się w weekend i dokończę to dzieło szatana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 (edytowane) Hakowanie po zdobyciu achievementa (50 hacków?) - czyli po 1/5 gry ;) - staje się cholernie nudne.. i łatwe, dzięki tonikom. Samą grę skończyłem już jakiś czas temu, na medium przeszedłem bez problemu (zginąłem może ze 2-3 razy, ale nie używałem VC tylko ładowałem save), oprawa AV na plus, klimat na jeszcze większy plus, oglądając zakończenie miałem lekko mokre oczy ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Uratowałem wszystkie dziewczynki... Rozumiem że jest inny filmik dla Harvest? Edytowane 3 Lutego 2008 przez pasztecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Uratowałem wszystkie dziewczynki... Rozumiem że jest inny filmik dla Harvest?Tak, a jeszcze (choć niewiele) inny jak uratujesz wszystkie oprócz jednej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Znowu marudzicie zamiast gadać na temat :/ Każdy newbie marudzi na pada w fps ale po jakimś czasie przechodzi to w niepamięć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 BioShock PS3 confirmed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 no tak niech sie ps3'towcy ciesza ze nadchodzi dla nich wypasiona pozycja,bo jesli w zamian x360 ma dostac "Haze" to marna wymiana :wink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 no tak niech sie ps3'towcy ciesza ze nadchodzi dla nich wypasiona pozycja,bo jesli w zamian x360 ma dostac "Haze" to marna wymiana :wink: :lol2:X360 dostanie w zamian MGS4 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 O Jezu, jakby do tego doszlo, to przez swiat przetoczylaby sie fala samobojstw, a Kojima musialby zatrudnic ochrone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 ja bym w zamian chciał zobaczyc na X'a Uncharted albo Killzone 2 :D ale to tylko marzenia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) ja bym w zamian chciał zobaczyc na X'a (...) Killzone 2 :DTo jest fizycznie niemożliwe... Do tego niezbędna jest potęga Cella i Blu-ray'a! Edytowane 22 Maja 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Trafiłeś w samo sedno. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 To jest fizycznie niemożliwe... Do tego niezbędna jest potęga Cella i Blu-ray'a! zapomniales jeszcze dodac o padzie z sensorami-przeciez bez tego granie straci caly sens !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Już myślałem, że dodatek jakiś wychodzi... pt:"trole kontratakują." :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 BioShock PlayStation 3 details PS3 fans, rejoice! You are now officially allowed to like BioShock, because it's coming to the Black Box o' Blu-ray! As you are all likely aware by now, BioShock for PS3 is confirmed, and there are a few scant details. Firstly, the game will ship with all the extra plasmids from the 360 version, as well as any little fixes that may have been made since the game's launch via updates. Pretty standard stuff for a port, really. Thus far, Sixaxis support has not been confirmed. What has been said is that the PlayStation 3 version is pretty much only going to be useful for those who never played the PC/360 versions. Sony is apparently planning to "extend and augment" the game, but the word for now is that the 360 and PS3 games will be pretty much identical. That is, of course, the word for now. The word has a habit of changing. We shall let you know as soon as more details arise. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 O Jezu, jakby do tego doszlo, to przez swiat przetoczylaby sie fala samobojstw, a Kojima musialby zatrudnic ochrone :P To byloby jak powot do PSX 1 gra na 5 plytkach DVD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Phi, Lost Odyssey jest na czterech i jakos nikt nie placze, ze trzeba zmienic plyte raz na 18-20h :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 O Jezu, jakby do tego doszlo, to przez swiat przetoczylaby sie fala samobojstw, a Kojima musialby zatrudnic ochrone :PJa bym się ucieszył, mógłbym zagrać w to taniej. Phi, Lost Odyssey jest na czterech i jakos nikt nie placze, ze trzeba zmienic plyte raz na 18-20h :lol2:Tyle że MGS4 to nie będzie RPG na 100h ;). Jak zacząłbyś "przeklikiwać" filmiki/dialogi to pewnie co jakieś 2 godziny trzeba by płytę zmieniać... Średnio fajne, ale do przeżycia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Dlatego br jest imo bardziej przyszłościowy. Chociaż im większa pojemność tym więcej pakują na płytę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Shoty z wersji PS3 : http://www.worthplaying.com/article.php?sid=56115 Właśnie ponownie gram w Bioshocka na X0 i... ekhm... te zrzuty z PS3 sucks? Czy to jakaś wczesna wersja? OMG http://www.worthplaying.com/kiwi_popup.php...ock_PS3_037.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Shoty z wersji PS3 : http://www.worthplaying.com/article.php?sid=56115 Właśnie ponownie gram w Bioshocka na X0 i... ekhm... te zrzuty z PS3 sucks? Czy to jakaś wczesna wersja? OMG http://www.worthplaying.com/kiwi_popup.php...ock_PS3_037.jpg a shadery gdzie? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Grałem w demo i sterowanie jest ok. Tekstury to konkretna porazka, pixeloza jakich mało....buuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...