Gregor1230 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Wiesz co foto robiłem se k750i więc ... , ale napis sony chyba widać ;) - koszt takiego lcdeka po małych kombinacjach 1800 zł :]. No nic my tu gadu gadu a czas potestowac bio ;). Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) @Kucyk na Xie wygląda to jakby w sterach nie włączyć AF i dać suwak na najwyższą wydajność a nie jakość.nie zgadzam sie, dla mnie wyglada jak przesadzona gamma na screenach z x360 Na PC ponoć nie które efekty wyglądają tylko lepiej dzięki DX10 ale to pewnie można dostrzec tylko grając.byc moze, jezeli tak rzeczywiscie jest to trudno sie nie zgodzic Wiesz co foto robiłem se k750i więc ... , ale napis sony chyba widać ;) - koszt takiego lcdeka po małych kombinacjach 1800 zł :].jaka masz tam rozdzialke? Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) HDready czyli wiesz ... 1366 x 768 jest to bravia 32 caliki, ale za cholerę w grach nie mogę takiej odpalic i muszę grac w 1280x768 ;/. Tak czy inaczej lepsze to niż moje stare 29 cali pudło ważące 50 kg i ledwo żyjąca szafeczka pod TV. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 HDready czyli wiesz ... 1366 x 768 jest to bravia 32 caliki, ale za cholerę w grach nie mogę takiej odpalic i muszę grac w 1280x768 ;/. Tak czy inaczej lepsze to niż moje stare 29 cali pudło ważące 50 kg i ledwo żyjąca szafeczka pod TV.Wejdz w ustawienia konsoli i zmien rozdzialke na 1280x768 i powinna sie odpalic wtedy 1366x768 :) U mnie taki manewr dziala. Jesli nie to znow ustaw w konsoli 1366x768. Przelaczanie w konsoli miedzy tymi rodzialkami odpala natywna rodzialke TV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) naczytalem sie o swietnych teksturach w wersji PC a tu widze takie same kwiatki jak na klocku, jest po prostu nierowno mysle, ze temat lepszych tekstur na PC mozna zakonczyc :) z mojej strony koniec w sprawie tekstur i innych bzdet, czekam na fulla, lece do sklepu i caly weekend gram Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Jakiej konsoli ?? Nie bardzo wiem o co chodzi Ci o xboxa ?? Czy o 8800gts`a ;). Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jakiej konsoli ?? Nie bardzo wiem o co chodzi Ci o xboxa ?? Czy o 8800gts`a ;).Myślałem, że piszesz o konsoli :) Mój błąd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Kucyk bierzesz z neta screeny z nie wiadomo jakich ustawień :wink: Poczekaj na fulla chociaż według mnie tekstury takie same jedynie tekstury efektów pewnie lepsze tak jak w Lost Planet. Stary, wez juz nam tu nie truj o teksturach, nie pierd*** tematu o samej grze, tak jak pewnie stanie sie to na subforum pc ("czy na moim 8600gts bede miec fyfnascie klatek w 800x600 czy moze w 640x480? etc."). @ Masta- pamietam, jak sam pisalem, ze kupie wersje PC z powodu mychy. Ale po zagraniu w demo na xO moge napisac, ze na 100% kupie wersje na konsole w pierwszej kolejnosci, a jezeli wersja PC bedzie za 79pln to i ja dla "picu"/ benchmarkow/ porownan z wersja na klocka zakupie. Jeszcze jedno slowko odnosnie wersji na xO- przeciez graficznie jako caloksztalt (pomijajac drewnianego walenia czy kiepskie tekstury _czasami_ :wink: ) to majstersztyk! Udzwiekowienie, jak zawsze na konsoli, tez genialne, a i sterowanie daje rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja nie widze zadnych wlasciwie roznic pomiedzy wersja pc i xboxem,tylko fotki z x'a sa poprostu bardziej rozjasnione,ale u mnie to wszystko wlasciwie wyglada tak jak na wersji pc jesli chodzi o ustawienia kontrastu i jasnosci, jednym slowem mowiac ,wersja na X'a spokojnie dorownuje pc-towej (albo na odwrot! :) )a sterowaniem i wygoda grania spokojnie ja przebija !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Chyba nikt nie podał (świeże dosyć): Video Recka z Gametrailers w HD. WMV: http://download.gametrailers.com/gt_vault/..._vr_gt_h264.wmv MOV: http://download.gametrailers.com/gt_vault/..._vr_gt_h264.mov GT Score: 9.5 Przypuszczałem że to będzie dobra gra ale gra jest nawet lepiej niż dobra! Kolejny System Seller? IMO tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Najwyzej oceniana gra w historii komputerowej rozrywki? Sweet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 kurde do tej pory omijalem ten temat z daleka bo myslalem ze ta gierka to bedzie jakas denna strzelanka:P ale po tym co tu czytam i widze to moze to byc nawet fajne:] jutro sie zobaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Chyba nikt nie podał (świeże dosyć): Video Recka z Gametrailers w HD. WMV: http://download.gametrailers.com/gt_vault/..._vr_gt_h264.wmv MOV: http://download.gametrailers.com/gt_vault/..._vr_gt_h264.mov GT Score: 9.5 Przypuszczałem że to będzie dobra gra ale gra jest nawet lepiej niż dobra! Kolejny System Seller? IMO tak. uwielbiam ich recenzje, sledze je juz dobry kawalek czasu i widac, ze sie goscie rozwijaja, a sama recka bioshocka jest obledna, zrobiona profesjonalnie, ze swietnym dzwiekiem, no ale trzeba przyznac, ze material do recenzji jest bardzo dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Wczoraj Amazon.co.uk wysylal pierwsze kopie Bioshocka na X360. Pudelko limitowanej wersji jest calkiem fajne. Efekt rdzy nawet im sie udal. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Poki co to gra ma dla mnie tylko jedna wade, poziom trudnosci. Na Normal gra jest dla mnie duzo za trudna, apteczki zuzywam z predkoscia dzwieku, podczas gdy na Easy, gra jest duzo za łatwa, apteczki uzyje raz na godzine moze. Panowie nie postarali sie dobierając poziomy trudnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 rzeczywiście tak jest :] ja na początku przechodzę grę na easy, żeby poznać grę. po przejściu zaczynam od nowa tylko na najwyższym poziomie! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ................... no niewiem jak to jest z poziomami trudnosci, ja mam taki zwyczaj ze kada gre gram na normal, nigdy niewlaczam easy ale i nigdy nie daje hard. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ja też nigdy nie grałem na najniższym poziome :] jedynie na najwyższym, ale the darkness nauczyło mnie pokory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Poki co to gra ma dla mnie tylko jedna wade, poziom trudnosci. Na Normal gra jest dla mnie duzo za trudna, apteczki zuzywam z predkoscia dzwieku, podczas gdy na Easy, gra jest duzo za łatwa, apteczki uzyje raz na godzine moze. Panowie nie postarali sie dobierając poziomy trudnosci.Wiesz zalezy ;) , mi na normalu idzie latwo, apteczek caly czas mam 7-9 a gine czasami tylko przy Tatuskach, a zwyklych splicerow to mi najlatwiej zabijac kluczem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) thuGG - gra nie jest łatwa, ale nie idź na żywioł z tatusiem, kombinuj, wykorzystuj otoczenie, na solo z nim bez 9 apteczek nie ma co podchodzić, ale jak ustawisz kilka działek przeciw niemu to idzie łatwo :) Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 na easy nawet jednej apteczki nie marnuje na niego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Telekineza + dwa magazynki Tommy Guna i pada. Wystarczy nie dac mu podejsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja tez od dwoch dni gram... wroc ;) delektuje sie Bioshock'iem. Kurcze, klimacik na 5.1 i w ciemnym pokoju jest tak intensywny, ze az do teraz przechodza mnie ciarki :) Jak dla mnie najlepsza gra 2007 do tej pory i sadze, ze juz malo ktora pozycja bedzie mogla z nia konkurowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 gdzie można kupić ver non-limited na klocka :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 np. http://sklepgekon.pl/product_info.php/prod...k_X360_Gry.html (nie napisali jaka ver.) http://www.allegro.pl/item229674035_biosho...olii_w_wa_.html ver. limited edition w miarę tania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ktoś ogarnął czemu wielu ludzi nie może ściagnąć dema z powodu "This item is not avaible from your location." ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Poczka nie baw sie w sciaganie dem, tylko biegiem do sklepu! Tu sie nie ma nad czym zastanawiac, wujek draak rekomenduje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wujek mi kazał :( To kupiłem. http://www.allegro.pl/item229931989_biosho...a_xbox_360.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Hehe dobrze ze konsola w serwisie, bo za taki hajs to bym tego nie kupil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A tam Mastah, to edycja w metal-boxie, cena w sam raz ;) Za to Poca, ze posluchales bedziesz miec fory w PGR3 nastepnym razem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...