1.pepe Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Witam. Nie mogę sobie poradzić z wyborem pamięci, chodzi mi o OCZ na kościach Micron, 2x1GB od 800MHz. Myślałem też o G.Skill. Planuje przejść na Core 2 Duo i wybrałem do tego płytę Asus P5N32-E SLI PLUS i procesor E6420 lub E6600. Doradźcie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Poszukaj :mur: OCZ special ops, proca bierz E6600 i płyta może MSI P6 sli lub coś na P35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Nie o taką pomoc mi chodziło, szukam już od paru dni ale nie mogę się zdecydować, a Special Ops chyba nie są na micronach. Myślałem o "SLI Ready", "Titanium Alpha", albo jakieś G.Skill serii HZ, ale nie wiem czy "F2-6400PHU2-2GBHZ" są na Micronach, chyba że wezmę te: "F2-8000PHU2-2GBHZ". Ludzie doradźcie które. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Ja Ci poradze troche poszukać samodzielnie. Co rusz ktś pyta jaki procek jaki RAM i jaką płyte. Jak nie chce Ci się szukać to proszę: 1 2 3 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceek Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Ja nie wiem jak auto postu ale ja w tych zlinkowanych tematach nie widze porownan pamieci klasy titanium alpha czy g.skill hz... tylko bardziej budzetowych rozwiazan i w jednym watku pojawia sie spec ops urban elite ale chyba jako ciekawostka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Jak się poczyta to się znajdzie. Pisałeś o OCZ. Ludzie polecali i je i Patrioty. Mam podawać cytaty byś zauważył?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Kurcze, poprosiłem grzecznie o pomoc, przecież po to wreszcie jest to forum. Napisałem że nie mogę się zdecydować które wybrać, przeglądałem różne testy i według mnie wszystkie pamięci które podałem są dobre. Chodzi mi o opinie fachowców, co byście wybrali z tego co napisałem? P.S. Ceek dzięki za poparcie, widzę że też cię ten temat interesuje. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=127379 mysle ze g.skille beda najlepszym wyborem B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...