Skocz do zawartości
1.pepe

Jakie Pamiątki?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie mogę sobie poradzić z wyborem pamięci, chodzi mi o OCZ na kościach Micron, 2x1GB od 800MHz.

Myślałem też o G.Skill. Planuje przejść na Core 2 Duo i wybrałem do tego płytę Asus P5N32-E SLI PLUS i

procesor E6420 lub E6600.

Doradźcie coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie o taką pomoc mi chodziło, szukam już od paru dni ale nie mogę się zdecydować, a Special Ops chyba nie są na micronach. Myślałem o "SLI Ready", "Titanium Alpha", albo jakieś G.Skill serii HZ, ale nie wiem czy "F2-6400PHU2-2GBHZ" są na Micronach, chyba że wezmę te: "F2-8000PHU2-2GBHZ".

Ludzie doradźcie które.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem jak auto postu ale ja w tych zlinkowanych tematach nie widze porownan pamieci klasy titanium alpha czy g.skill hz... tylko bardziej budzetowych rozwiazan i w jednym watku pojawia sie spec ops urban elite ale chyba jako ciekawostka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, poprosiłem grzecznie o pomoc, przecież po to wreszcie jest to forum.

Napisałem że nie mogę się zdecydować które wybrać, przeglądałem różne testy i według mnie wszystkie pamięci które podałem są dobre.

Chodzi mi o opinie fachowców, co byście wybrali z tego co napisałem?

P.S.

Ceek dzięki za poparcie, widzę że też cię ten temat interesuje.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi