MaKaR Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 mam ecsa k7vta3 266 czy bez problemu pociągnie athlona 0.13 bo wiem że nie które płyty mają problemy a właśnie wyczaiłem takiego procka z 51 tygodnia we wrocku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 badz dobrej mysli,bo cos te ecsy maj lepszy support niz np msi to masz duze szanse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 qrde ja musze a bank wiedziec bo sprzedaje swojego 1800+ i biore 1700+ jiuhb 51 tydzień i jak mi nie bedzie chodził to wałekk a płyte zmienie nie prędzej jak za miecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 to qknij na www.ecs.com.tw na support i wszystko będzie jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 makar: gdzie wyczailes? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ja kupiem to powiem tajk nie powiem bo mi zapasy gwizdniecie ael z tego co wyczytałem na stronce ecsa to niby mi pociagnie qrde zobaczymy dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Eeeeee, masz przecie AXP, więc chyba lepiej zainwestować w dobre mobo?!?! Qrde, ja ludzi nie kumam..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Eeeeee, masz przecie AXP, więc chyba lepiej zainwestować w dobre mobo?!?! Qrde, ja ludzi nie kumam.....no rzeczywiście wydam na tego procka majatek sprzedam tego za 250 zl jakiemuś frankowi na allegro i biore za tą cene 1700 + jiuhb qrty bo zminie płytki bedzie czymś zajebistym fakt jestem chyba ajkiś inny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...