Avatar25 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Czy ktokolwiek mial problemy z zasilaczami marki HIPER ? Sa swietnie opakowane i wykoanane ale jak sie sprawdzaja w dzialaniu ?? Ja ostatnio kupielm 530 Watowy z odpinanymi kablami i Mobo mi padlo ale nie wiem czy to moze wina zasilki czy tez zbieg okolicznosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Hiper = Andyson. Wklep w szukajke i poczytasz o Andysonach. Niedawno kupowałem zasiłkę i mocno zastanawiałem się właśnie nad Hiperem - troszkę poczytałem u nas na forum jak i w necie o Andysonie i sobie odpuściłem. Najkrócej - za duża loteria... pozdrawiam sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 ja mam mojego od ponad roku i narazie jestem bardzo zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 gdyby nie uciagnął Twojego sprzętu to byłby bardziej żałosny niż codeszit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Mój sprawuje się bez zarzutu od ok 2.5 roku. Napięcia perfect, w dodatku każde można wyregulować ręcznie. Bardzo łatwo można wywalić układ PFC, jak komuś zależy na oszczędności kWh. Wykonanie PCB i radiatorów bez zarzutu, imo lepsze niż w Chiefteku (mam kilka spalonych w kanciapie, więc mogłem cobie porównać ;P ). Po 2 latkach musiałem reanimować wiatrak, bo zaczął terkotać (cicho, ale jednak). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 PFC ma niewiele wspólnego z oszczędnością na rachunkach za prąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 [ot] PFC ma niewiele wspólnego z oszczędnością na rachunkach za prąd.Fakt, w zależności od typu licznika "oszczędności" są na poziomie od kilku do góra 20%, ale gdy komp chodzi non-stop to różnica staje się widoczna... (nikogo nie namawiam do oszukiwania elektrowni - oficjalnie to tylko po to, żeby mieć trochę mniej ciepła w zasiłce ;) ) [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja mam Hipera i nie mam żadnych zastrzeżeń.Zadna zasiłka nie trzymała mi tak dobrze i stabilnie napięć - no może poza Enermaxem. Ja osobiście polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 moj hiper po roku zacza piszczec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 To chyba nie miałeś innych zasiłek Blackwhite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...