Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka szukam jakis fajnych glosnikow moga byc 4.1 albo 5.1 chodzi mi zeby mialy bardzo dobre brzemienie krystaliczny dzwiek bass dobry :) nie musza bardzo glosno grac ale .zeby dzwiek byl bardzo ladny doo 300zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc w tej cenie raczej nieznajdziesz zestawu z krystalicznym dzwiękiem i do tego z systemem przestrzennym. A więc wydaje mi się ze warto byłoby kupić Logitechy Z-4e chciaż ze to zestaw 2.1. Ostatnio sam kupowałem głośniki i za cenę 600zł zdecydowałem się na Logitechy z-2300 i jestem cholernie zadowolony. przesłuchiwałem równie te z-4e i też przyzwoicie grały.

Edytowane przez Pyros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka szukam jakis fajnych glosnikow moga byc 4.1 albo 5.1 chodzi mi zeby mialy bardzo dobre brzemienie krystaliczny dzwiek bass dobry :) nie musza bardzo glosno grac ale .zeby dzwiek byl bardzo ladny doo 300zl

Jeśli miałbyś się decydować na stereo to najbardziej rozsądnym wyborem jeśli chcesz jakości/neutralności są Genius 1250X - zabawki Logitecha 2.1 mają jedynie dudniący bas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli miałbyś się decydować na stereo to najbardziej rozsądnym wyborem jeśli chcesz jakości/neutralności są Genius 1250X - zabawki Logitecha 2.1 mają jedynie dudniący bas

Eee... Logitech Z-4e mają dudniący bas? Może seria X owszem, niskie strojenie i olbrzymie odpowiedzi impulsowe, ale Z-4? W życiu.

Z-4 są bardzo neutralne, jednak brak im dynamiki. Poszukajcie w Googlach recenzji ;) Imho do 300zł najlepszy wybór ze wszystkich "krystalicznych głośników", tylko problem w tym, że one nie są 5.1 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi