SlaY3R Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Siemka szukam jakis fajnych glosnikow moga byc 4.1 albo 5.1 chodzi mi zeby mialy bardzo dobre brzemienie krystaliczny dzwiek bass dobry :) nie musza bardzo glosno grac ale .zeby dzwiek byl bardzo ladny doo 300zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyros Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) A więc w tej cenie raczej nieznajdziesz zestawu z krystalicznym dzwiękiem i do tego z systemem przestrzennym. A więc wydaje mi się ze warto byłoby kupić Logitechy Z-4e chciaż ze to zestaw 2.1. Ostatnio sam kupowałem głośniki i za cenę 600zł zdecydowałem się na Logitechy z-2300 i jestem cholernie zadowolony. przesłuchiwałem równie te z-4e i też przyzwoicie grały. Edytowane 31 Maja 2007 przez Pyros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Siemka szukam jakis fajnych glosnikow moga byc 4.1 albo 5.1 chodzi mi zeby mialy bardzo dobre brzemienie krystaliczny dzwiek bass dobry :) nie musza bardzo glosno grac ale .zeby dzwiek byl bardzo ladny doo 300zlJeśli miałbyś się decydować na stereo to najbardziej rozsądnym wyborem jeśli chcesz jakości/neutralności są Genius 1250X - zabawki Logitecha 2.1 mają jedynie dudniący bas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Jeśli miałbyś się decydować na stereo to najbardziej rozsądnym wyborem jeśli chcesz jakości/neutralności są Genius 1250X - zabawki Logitecha 2.1 mają jedynie dudniący bas Eee... Logitech Z-4e mają dudniący bas? Może seria X owszem, niskie strojenie i olbrzymie odpowiedzi impulsowe, ale Z-4? W życiu. Z-4 są bardzo neutralne, jednak brak im dynamiki. Poszukajcie w Googlach recenzji ;) Imho do 300zł najlepszy wybór ze wszystkich "krystalicznych głośników", tylko problem w tym, że one nie są 5.1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Logitech x-540 masz do 300zl w 5.1. Jeśli jednak nie potrzebujesz tak bardzo dźwięku przestrzennego to poprzednicy dobrze to opisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...