Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka szukam jakis fajnych glosnikow moga byc 4.1 albo 5.1 chodzi mi zeby mialy bardzo dobre brzemienie krystaliczny dzwiek bass dobry :) nie musza bardzo glosno grac ale .zeby dzwiek byl bardzo ladny doo 300zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc w tej cenie raczej nieznajdziesz zestawu z krystalicznym dzwiękiem i do tego z systemem przestrzennym. A więc wydaje mi się ze warto byłoby kupić Logitechy Z-4e chciaż ze to zestaw 2.1. Ostatnio sam kupowałem głośniki i za cenę 600zł zdecydowałem się na Logitechy z-2300 i jestem cholernie zadowolony. przesłuchiwałem równie te z-4e i też przyzwoicie grały.

Edytowane przez Pyros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SlaY3R napisał(a):

Siemka szukam jakis fajnych glosnikow moga byc 4.1 albo 5.1 chodzi mi zeby mialy bardzo dobre brzemienie krystaliczny dzwiek bass dobry :) nie musza bardzo glosno grac ale .zeby dzwiek byl bardzo ladny doo 300zl

Jeśli miałbyś się decydować na stereo to najbardziej rozsądnym wyborem jeśli chcesz jakości/neutralności są Genius 1250X - zabawki Logitecha 2.1 mają jedynie dudniący bas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kyle napisał(a):

Jeśli miałbyś się decydować na stereo to najbardziej rozsądnym wyborem jeśli chcesz jakości/neutralności są Genius 1250X - zabawki Logitecha 2.1 mają jedynie dudniący bas

Eee... Logitech Z-4e mają dudniący bas? Może seria X owszem, niskie strojenie i olbrzymie odpowiedzi impulsowe, ale Z-4? W życiu.

Z-4 są bardzo neutralne, jednak brak im dynamiki. Poszukajcie w Googlach recenzji ;) Imho do 300zł najlepszy wybór ze wszystkich "krystalicznych głośników", tylko problem w tym, że one nie są 5.1 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi