nie.tak Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Mam aplituner sherwood newcastle r-956r i xfi music oem do tego kxy i łącze to kabelkiem coaxial w programach jak widać na zdjęciach i ni grzyba brak dźwięku. Jakieś rady? Normalnie jak mi to ktoś zrobi to stawiam browara :) Bo mnie z tym szlak trafia. W oryginalnych sterach do creative wersji nie oem przy ustawieniach flexi jack digital output jest jeszcze jedna zakładka której w kx nie ma nie wiem czy to ma jakiś wpływ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jeśli masz Kxy, to musisz pobawić się zakładką DSP i tam połączyć trzecie i czwarte wejście epilogu z pierwszym i drugim FXBus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie.tak Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Jeśli masz Kxy, to musisz pobawić się zakładką DSP i tam połączyć trzecie i czwarte wejście epilogu z pierwszym i drugim FXBus. Można troszke jaśniej? Mam kxy ale tak jak widać na zdjęciu panel do ustawień jest jak w creativie. (gdybym nie miał kx-ów to bym nie miał tego panelu tylko samo creativ audio console-wersja eom karty) Edytowane 1 Czerwca 2007 przez nie.tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja tego nie kapuje mowisz ze masz KXy a na screenie widac panel z creativa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Można troszke jaśniej? Mam kxy ale tak jak widać na zdjęciu panel do ustawień jest jak w creativie. (gdybym nie miał kx-ów to bym nie miał tego panelu tylko samo creativ audio console-wersja eom karty) Wywal wszystkie sterowniki i zainstaluj od nowa kx'y bo narazie masz oryginalne stery z creativa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie.tak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Wywal wszystkie sterowniki i zainstaluj od nowa kx'y bo narazie masz oryginalne stery z creativa. W oryginalnych sterach nie ma takiego control panel w karcie oem. Sterownikach you pax nowych jest. http://www.youp-pax.org/viewthread.php?tid...;extra=page%3D1 oto dowód :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...