BorysVasiliev Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Mam pytanie bo coś ostatnio glosno o nowych promocjach TPSA . Jednak nic konkretnego nie znalazlem .... Od kiedy rusza ta promocja? Prosze o info .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Według strony www.tp.pl obecne promocje "megaInternet" oraz "Podkręć prędkość" obowiązują do 30 czerwca 2007 r., więc raczej nie ma co liczyć na nową promocję od 1 czerwca.... chociaż kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Według strony www.tp.pl obecne promocje "megaInternet" oraz "Podkręć prędkość" obowiązują do 30 czerwca 2007 r., więc raczej nie ma co liczyć na nową promocję od 1 czerwca.... chociaż kto wie... też słyszałem, że od 1.06 będą jakieś nowe promo, ale jak widać nie ma - rzeczywiście dotrzymają obecne do 30.06 :-/ a to mnie nie satysfakcjonuje co prawda zamówiłem netie ale w marcu i nadal nie podłączyli, więc chętnie wezme neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) i nadal cisza co do promocji? kurcze mialem 1 czerwca isc po neo 1mb na 12 m-cy za 76,01zł. Mam nadzieje ze oplaci mi sie czekanie do 30 czerwca na lepsza oferte. Edytowane 15 Czerwca 2007 przez BorysVasiliev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 też słyszałem, że od 1.06 będą jakieś nowe promo, ale jak widać nie ma - rzeczywiście dotrzymają obecne do 30.06 :-/ a to mnie nie satysfakcjonuje co prawda zamówiłem netie ale w marcu i nadal nie podłączyli, więc chętnie wezme neo z tą rezygnacją nie jest tak różowo jak myślisz :D netia ma 30 dniowy okres jej realizacji. przypuszczając że jutro wyślesz rezygnację to poczekasz sobie na zwolnienie łącza przez netie ok 40 dni :D nie ma róży bez kolców :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 u mnie rodzice sie uparli, że nie założą internetu z Multimo dopuki nie będzie wiadomo jakie sa promocje w tpsa.. Czyli pewnie cały lipiec poczekam na łącze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam pytanie. chce załozyć sobie neta tj. neo 1MB i nie wiem czy opłaca sie teraz brac go w tej promocji (a jezeli tak to na jaki okres ??) czy czekac do 1 lipca ?? z góry dzieki za odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jeżeli nie śpieszy Ci się za bardzo to poczekaj do pierwszego lipca, to tylko tydzień czasu. Moim zdaniem najkorzystniej podpisywać umowę na rok czasu. "Cyrografy" na dłuższy okres czasu imho mijają się z celem. Na pierwszy rzut oka będziesz płacił mniej, ale z drugiej strony za 12 miesięcy możesz podpisać umowę na jeszcze korzystniejszych warunkach, a tak jesteś "ugotowany" na 2 lub nawet 3 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 koniec 30 czerwca i cicho ............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Poczekaj, co szybko to nie zdrowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 na dzień 2 lipca promocji nie ma i jesli dobrze spojrzalem 256kb kosztuje 105 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Wygląda na to, że nowej promocji nie będzie. Promocja megaInternet została przedłużona od 1 lipca 2007 do 31 sierpnia 2008. megaInternet@www.tp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Dokładnie właśnie się dokopałem do tej informacji: Żródło www.forum.neostrada.info ".......Witam serdecznie, chciałbym poinformować że promocja "Megainternet" została przedłużona do 31.01.2008r. Jest to promocja przejściowa, która może ulec zmianom. Regulamin tej promocji uległ trochę zmianom, cały regulamin tej promocji umieszczę na forum jak zostanie nam dosłany i zatwierdzony na 100% przez TPSA. Otrzymaliśmy również informację, iż osoby które skorzystają z promocji za pośrednictwem naszego kanału otrzymają dodatkowe gadżety, bliższe informację umieszcze na początku tygodnia po otrzymaniu informacji od TPSA. Pozdrawiam Na stronie http://www.tp.pl widnieje błąd gdyż jest tam napisane iż promocja została przedłuzona do 31.08.2008r. http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/int ... ?_p=663056 jak również jest zamieszczony nieaktualny regulamin (do końca czerwca 2007). _________________ Michał Nawa Koordynator ds. Multimediów PARTNER TP S.A. ........." Czyli wiadomo co trzeba zrobić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Kurde, muszę zmienić neta, chyba wezmę neo a tak czekałem na jakąś ciekawszą ofertę. Pomyśle jeszcze kilka dni i chyba zamówię neo 1 mbit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...