Suanis Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Witam . Na tym forum kyniek zbiera różne opinie i z reguły wywiązuje się z zobowiązań niestety nie do końca tak było w moim wypadku . Zakupiłem u kyńka blok na nb poprzez allegro w tym samym dniu dokonałem przelewu i poinformowałem go o tym meilem . Po blisko dwóch tygodniach oczekiwania zniecierpliwiony naglony zmianą miejsca zamieszkania pisze meil do kyńka : Proszę Pana dnia 26-04-2007 dokonałem przelewu sumą 76.50 ( blok + koszty wysyłki ) za wyżej wymieniony blok zakupiony na allego . Licytowałem z konta El_campero . Dzisiaj mamy 07.05.2007 . W zeszłym tygodniu jeden dzień był niepracujący . Blok pomimo nie spełna dwóch tygodni nie dotarł . Kyniek odpisuje dośc szybko : Witam, jutro blok zostanie wysłany, przepraszam za taką zwłokę. Z wysyłką nie wyrobiłem się przed długim weekendem a dziś nie dałem rady bo dopiero przed chwilą wróciłem z uczelni Pozdrawiam, Kyniek Wygląda wporządku . Blok faktycznie otrzymuje po paru dniach . Wystawiam komentarz neutralny o treści " Czekałem dwa tygodnie zanim blok został do mnie wysłany .Nie było żdanej informacji że owy Pan wyjeżdza na długi weekend (tak się bronił) nie było informacji o tym na stronie opisu przedmiotu .Blok ostatecznie otrzymałem po 3 tygodniach " Potem dłuuugo długo nic ( bo nie miałem neta ) dziś wchodze patrze i komentarz od kyńka " może być.... " NEUTRALNY Co to ma być za co otrzymałem neutrala :?: Za szybką wpłate i poinformowanie go o tym :?: aukcja : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=188052300 Edytowane 31 Maja 2007 przez Suanis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 To jest wlasnie urok allegro i systemu komentarzy. Wiele razy moglem wystawic negatywa, ale to zwyczajnie sie nie oplaca bo kazdy w odwecie daje nega, niezaleznie od tego czy jest sluszny czy nie. Za pozytywa raczej sie nega nie dostanie, ale juz dawanie neutrala jest dosc ryzykowne, bo ktos zirytowany neutralem moze bezkarnie dac nega.. itd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...