lukaszf20a4 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Jak w temacie jak zrobic zeby dalo sie sterowac jakimkolwiek programem do odtwarzania wideo/audio z tego panelu z przodu lapka?? bo w tej chwili mam aktywne tylko przyciski od glosu. a play, stop i przewijanie jest nieaktywne. przed formatem tez tak bylo. jakis program mam doinstalowac czy co?? Pozdro Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja ci moge powiedziec z e przyciski dzialaja w winampie, win MCE, nero HOME, iTunes i kilku innych a wszystko sprowadza sie do poprawnej konfiguracji skrotow w programie. Tak zeby bylo play, stop itp a nei skroty np: ctrl+shift++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszf20a4 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Sprawdzalem na winampie i nie dziala. Nie ma do tego jakiegos programu zeby ja zaprogramowac?? jak np. w klawiaturze multimedialnej przypisuje sie przyciski pod jakis program?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) jak nie działa jak działa ;) * options > preferences > global hot keys * na gorze klikasz enabled * zaznaczasz wszystkie skróty ctrl + alt + "xxx" i usuwasz je poczym cieszysz sie działajacymi skrótami powiedz przycisku mute i volume działaja w systemie normalnie ? sterowniki masz poinstalowane ? na screenach masz jak to powinno wygladac potem close i tyle. przyciski mi działaja same z siebie w WMP zobacze zaraz czy w subedit playerze tez dadza rade.. edit: \w subedicie nei działa. Edytowane 8 Czerwca 2007 przez shrek999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Sprawdz to: http://www.winamp.com/plugins/details/146178 http://www.winamp.com/plugins/details/88267 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 mastaha ale po co mu takie pluginy ??!! mam e1505 i zadnych pluginow nei potzrebuje / nie uzywam... zatem nie kminie... ktorego windowsa masz? xp mce standardowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Dalem tylko jako propozycje bo zdaje sie ze dzieki temu dzialaja tez poza Winampem. Bez nerwow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...