Kwiecień Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Co sądzicie o tych pamięciach? W sklepie Tweak'a kosztują 285zł i planuje je <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ale jeszcze nigdy się z nimi nie spotkałem. Sądząc po parametrach to warto je kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 fajne, tez bym chcial takie. Przydaloby sie wiedziec, jak ida powyzej 400mhz. Bo jak to sa poprostu kosci 333 w ladnej oprawce, to do [gluteus maximus]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 W http://www.rodan.net/ też są: 256 i 512 - 370 i 434, ale ceny jak zwykle w tym kraju... Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Na magazyn mają podobno dotrzeć w piątek. Może wtedy z ceny się troche zejdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 No,nikt nic więcej o tych pamięciach nie słyszał?? W piątek prawdopodobnie zamawiam i nie chce kupować w ciemno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 No,nikt nic więcej o tych pamięciach nie słyszał?? W piątek prawdopodobnie zamawiam i nie chce kupować w ciemno. Idz na calosc ! :D Bierz w ciemno i powiedz jak sie sprawuja. Poswiec sie dal dobra ogolu. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 :P Chyba trzeba tak zrobić, a szykują się większe zakupy więc Lisek się ucieszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Kwiecień! jak kupisz to napisz jak sie sprawują bo też jestem sztrasznie ciekawy... bo wyglądają interesująco...no ale wygląd to nie wszystko! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 oki, jutro albo w poniedziałek zamawiam :) proca jush mam 2100+ AIUHB 0303 ALLEGRO RULEZ (no ale dałem za niego 510zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Uuuuu to strasznie dużo dałeś. Ja za identycznego w sklepie dałem 430 (czy tam 420)... Ale musisz napisać jak idzie na WC - przymierzam sie do tego na wakacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pokadina Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 oki, jutro albo w poniedziałek zamawiam :) proca jush mam 2100+ AIUHB 0303 ALLEGRO RULEZ (no ale dałem za niego 510zł :) Sorki czy to ty jestes w allegro p_Kwiecein?? Jesli o ten proc chodzi to zdaje mi sie, ze ja wygralem :wink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10751998 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 oki, jutro albo w poniedziałek zamawiam :) proca jush mam 2100+ AIUHB 0303 ALLEGRO RULEZ (no ale dałem za niego 510zł :) Sorki czy to ty jestes w allegro p_Kwiecein?? Jesli o ten proc chodzi to zdaje mi sie, ze ja wygralem :wink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10751998 chyba Kiecień sie okazał sprytniejszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pokadina Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 oki, jutro albo w poniedziałek zamawiam :) proca jush mam 2100+ AIUHB 0303 ALLEGRO RULEZ (no ale dałem za niego 510zł :) Sorki czy to ty jestes w allegro p_Kwiecein?? Jesli o ten proc chodzi to zdaje mi sie, ze ja wygralem :wink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10751998 chyba Kiecień sie okazał sprytniejszy ;) Czemu?? Przeciez jak wol napisane, ze ja wygralem. Poza tym z kolesiem gadalem i ma wyslac. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 to moze zle was zrozumialem. wychwycilem, ze Ty wyrales, a Kwiecien dostanie procesor za 510. Ten sam procesor. Sorki, jesli zamieszalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 oki, jutro albo w poniedziałek zamawiam :) proca jush mam 2100+ AIUHB 0303 ALLEGRO RULEZ (no ale dałem za niego 510zł :) Sorki czy to ty jestes w allegro p_Kwiecein?? Jesli o ten proc chodzi to zdaje mi sie, ze ja wygralem :wink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10751998 chyba Kiecień sie okazał sprytniejszy ;) Czemu?? Przeciez jak wol napisane, ze ja wygralem. Poza tym z kolesiem gadalem i ma wyslac. :wink: Heheh ale Lancer sobie nabija kaskę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 oki, jutro albo w poniedziałek zamawiam :) proca jush mam 2100+ AIUHB 0303 ALLEGRO RULEZ (no ale dałem za niego 510zł :) Sorki czy to ty jestes w allegro p_Kwiecein?? Jesli o ten proc chodzi to zdaje mi sie, ze ja wygralem :wink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10751998 No ale gościu załatwił mi drugi egzemplarz :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1&ko...=RAMKHX3000/256 Pamieci wlasnie dotarly :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Jutro zamawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Hym, Kwiecień i co z tymi pamięciami? Już jest 4 marzec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Zamówienie "oczekujące/towar" :( Ponieważ wziąłem prawie całego kompa to musze troche poczekać bo niektóre części dopiero do nich jadą :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Zamówienie "oczekujące/towar" :( Ponieważ wziąłem prawie całego kompa to musze troche poczekać bo niektóre części dopiero do nich jadą :( Poczekamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Mam nadzieje że w tym tygodniu będą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ...a teraz coś bardzo dołującego: Właśnie dostałem 2 x Kingston HyperX 370MHz i sobie ładnie leżą na półce. Na tej samej półce leży sobie Athlon XP 1700+ JIUHB 0301, zaraz obok coolera Volcano 7+. Pół metra wyżej rysuje się opakowanie płyty głównej, najwyraźniej Epox 8RDA+. Grrr i to wszystko leży sobie na półce bo nie mam jeszcze dysków (2 x WD Caviar 120 GB w RAID0). Ja chcę już mieć dyski! :cry: hyper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 skromnie hehe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...