Matzel Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) A wiec... mam myszke jak w temacie.. stery zainstalowane, podkladka SteelPad 4D, rolka się swieci, ale mysz o dziwo dzialac nie chce :/ nie mam zielonego pojecia co może z nia byc :/ macie jakies pomysly? nie chce jej przed wczesnie odsylac... EDIT: przyciski dzialaja :[ Edytowane 31 Maja 2007 przez Matzel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 wszsystko dziala tylk sie kursor nie rusza? ja mialem taka sytuacje w cafe grajac w cs'a. gram gram... i przykleil mi sie paragon z cafe do myszki (na dole, pod diadą) i sie nie ruszala..... a ja bylem zalamany ze strace kase :) ale po 10 sekundach zorientowalem sie ze to papierek ktory zaslania diode. moze tez masz tak jakis syf czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matzel Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 pomyslalem tez o tym wczesniej, ale jednak nie :/ moze to byc wina 7.5 letniego komputera xD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matzel Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 okazalo sie ze USB myszy jest uszkodzone ;) wysyłam spowrotem do sklepu na reklamacji ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...