reyden Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Podtrzebne mi sa jakies POLSKIE elektroniczne publikacje o wirusach Njalepeij zeby były w nich tematy: Co to jesat backdoor Co to jest social enginering ( cZy jakos tak) Co to jest skaner wirusowy Co to są ataki cookies Co to są tylne drzwii Co to jest snifing Co to jest bomba logiczna Co to jest podpis elektroniczny so to jest spofing Etapy życia wirusa Co to jest wirus Jakioe są metody walki z wirusami Co toą są robaki sieciowe Otóz pisze referat na ten temat Urządzeń Techniki Kopmuterowej na Polibudzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 na www.google.pl masz tego mnustwo poszukaj sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Podtrzebne mi sa jakies POLSKIE elektroniczne publikacje o wirusach Njalepeij zeby były w nich tematy: Co to jesat backdoor (...) Co to są tylne drzwii A to nie to samo :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 [...] Co to są ataki cookies [...] wow, wlasnie co to jest ??? cosik mi sie zdaje ze cos takeigo nie istnieje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 www.hacking.pl www.haker.com.pl www.cybergleba.one.pl www.hack.pl www.hackzone.end.pl itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...