GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 witam! Potrzebuje porad, jaki monitor kupic - interesuje mnie 21"-22" chcialem kupis samsunga 215TW - czy są jakies lepsze opcje? Tylko nie wyskakujcie z nec wgx2 - odpada w przedbiegach monitor musi byc czarny, miec dobre kąty widzenia, znakonitą jakosc obrazu, równomierne podswietlenie i warstwe antyodblaskową zmatowioną - a nie jak szkło ktore wszystko odbija. Pytanie - czy nowe modele samsunga brac pod uwage? widze tam duzo matryc TN - a do nich jakos nie jestem przekonany JEszcze raz powtarzam - duzo siedze w photoshopie i to jest priorytet... pozdr i czekam na opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 zdaje sie ze SM215TW jest tylko srebrny, z tandetnymi glosniczkami i duzym input lagiem jak masz tablet to zapomnij, o graniu w szybsze gierki sieciowe tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Marcin_qps rozumiem, ze miales tego Samsunga przez jakis czas i na tej podstawie wystawiasz taka opinie? Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 nie, na podstawie opinii innych uzytkowników:P a rozumiem, ze sam masz Samsunga :) cos niezgodnego z prawda napisalem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 hmmm a to Ci dopiero bo ja czarne samsungi tez widzialem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 chyba w snach, bo w Europie raczej nie uświadczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Mam tego Samsunga (kupiony 29 marca br) i nie zgadzam sie do konca z tym co napisales. 'Do konca' gdyz nie uzywalem od zakupu wbudowanych glosnikow. Jednak nie spodziwalem sie ani chwili extra stereo z monitora.... Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 genghiskhan jesteś z Wrocławia, proponuje Ci przejść sie do Saturna, stoi tam włączony zarówno ten Gateway oraz Samsung można sobie porównać. Porównywując Gatewaya ze wszystkimi innymi zrobił na mnie dobre wrażenie, jeśli chodzi o jakość kolorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Gateway tylko jesli mozesz sprawdzic jakosc matycy,pivot i zlacza... inaczej sporo ryzykujesz i mozesz zaplakac z rozpaczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 no i czytalem ze nie wszystkie samsungi maja input laga - zalezy w jakim kraju produkowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Ja mam ze Slowacji (z lutego 2007) i zadnego laga nie zauwazylem. Edytowane 5 Czerwca 2007 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja mam ze Slowacji (z lutego 2007) i zadnego laga nie zauwazylem.gdzie kupiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 W Komputroniku. Za nieco ponad 1600zl :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kazdy pracownik Komputronika ma prawo do kupowania w tym sklepie po nizszych cenach (jak niskich - zalezy od pozycji danego pracownika) - na tzw kod pracowniczy. Jesli masz znajomego/kumpla w Komputroniku to skorzystaj. Mnie sie udalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...