acrobat13 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 W XP nie ma swapa.... Poza tym PF ustawiony na sztywno sie nie fragmentuje... O czyms jeszcze zapomniałem? A no tak, pf na osobnej partycji nie daje nic. Prosze nie bic.. Jesli w XP nie ma SWAPa, to jaka jest różnica miedzy plikiem wymiany a SWAPem ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Prosze nie bic.. Jesli w XP nie ma SWAPa, to jaka jest różnica miedzy plikiem wymiany a SWAPem ? :D Plik wymiany jest na Windowsach a SWAP na linuxach? :rolleyes: Edytowane 29 Czerwca 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ale spelniaja taka sama funkcje, chyba.. wiec nie wiem po co klotnie o nazewnictwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 dokładnie :) Moim zdaniem dwie rzeczy: stały plik wymiany i jego max. rozmiar (przy conajmniej 1 GB Ramu) 128 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Ja przy 1024Mb ramu mam 1024Mb pliku wymiany. Edytowane 30 Czerwca 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...