rob_e Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 czy ktos na forum zna tą szkołe? zaczynam tam edukacje (ponownie) w sobote no i byłoby dobrze jakby ktos mnie wprowadził... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 a co to??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ja jestem na drugim semestrze teraz nie ma co wprowadzać szkoła jest mała znajdziesz wszystko bez problemu www.wsiz.wroc.pl pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 wiem ze jest mała... byłem tam juz raz :))) chodzi o takie ogólen wprowadzenie w zycie a nie w budynek... moze mi cos o tej budzie powiesz...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 co by ci powiedziec o tej budzie ostatnio pisali trochę o niej na forum szkol bo pare osob sie pytało ale w skrócie jak ja to widze - wykładowcy nawet spoko ale niektórzy potrafią się uwziąść - poziom raczej niski - większość ludzi to ci którzy nie poradzili sobie na politechnikach - ludzie totalnie wszysko zlewają połowa nie zaliczyła matematyki i elektry a zadania były tak banalne zo głowwa boli wystarczyło przejrzeć notatki - ogranizacja raczej średnia, niekiedy ciężko się coś dowiedzieć w dziekanacie no i panie są nieuprzejme to tak po krótce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Jak sie nie dostane na polibude, to tez sie tam wybieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 i jak tam rob-e po pierwszych wykładach???? byłeś dzisiaj na misie pod 30 bo bylem tam po wpis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 powiem tak: narazie nie spałem jeszcze na MD i na angielskim... nudze sie po drugiej godzinie wykładu chociaz musze przyznać ze kilka przemiotów zapowiada sie ciekawie... a na MiS w 30 byłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...