*Snow* Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam Chciałbym kupić monitor lcd do 1300zł ale nie wiem jaki <_< słabo się na tym znam wiec potrzebuje jakis dobrych rad ekspertow :) Monitor bedzie do gier, filmow i czytania na necie. Jeśli chodzi o wielkość to własnie mam problem bo nie wiem czy 19, 20 a moze 22 ? panoramiczny czy nie ? 22 panoramiczna dobra do filmow ale czy do gier i czytania na necie tez dobra ? z gory dzieki za rady pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SU8Z3R0 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Podepnę się i dopytam i doradzę:] Ja zastanawiam się pomiędzy ASUSem MW221U a Samsungiem 206BW. ASUS do gier a Samsung do wszystkiego. I tu mam problem, czy brać dużą 22" czy 20... cena 1200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Podepnę się i dopytam i doradzę:] Ja zastanawiam się pomiędzy ASUSem MW221U a Samsungiem 206BW. ASUS do gier a Samsung do wszystkiego. I tu mam problem, czy brać dużą 22" czy 20... cena 1200. Wlasnie ten asus mnie interesuje :) wydaje mi sie ze 22 to raczej do filmow bardziej chyba kiepsko sie bedzie na nim pracowalo np. na necie albo w windowsie... Co mysliscie o tym Samsungu 206BW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekala Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 mam tego asusa i jest swietny, nie mam bardzo wysokich wymagan co do jakosci obrazu. CZcionki systemowe powiekszylem ikonki tez i pieknie sie pracuje na windzie, nie wspomne o gierkach po prostu miodzio, przy divixach widac juz wysoka kompresje i jakosc spada przy ciemnych kolorach, czas reakcji bdb przynajmniej ja nie zauwazylem smuzenia pzd i polecam ten monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SU8Z3R0 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Napisze tutaj i wysle jeszcze PMa, czy mogłbys BEKALA podeslac pare fotek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Chyba jednak doloze i kupie Samsunga SyncMaster 226BW (22") tylko czy ktos mi może powiedzieć czy na panoramie 22" bedzie sie dobrze czytalo www i ogolnie pracowalo na kompie ? no i co powiecie o tym Samsungu SyncMaster 226BW 22" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SU8Z3R0 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Monitor super, ale na matrycy robionej przez Samsunga. Szczegóły w temacie o 22" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...