smagal Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam, może ktoś z szanownych uzytkowników sie orientuje w otwieraniu portów na urządzeniach D-Link (a dokładnie router DSL-G804v) ?? Mam problem z otwieraniem portów mianowicie w zakładce Virtual Server (dawniej Port Forwarding) otworzyłem eMulowe porty i wszystko chodzi elegancko ale tylko przy wyłączonym Firewall'u (w ustawieniach d-linka). Jak tylko wybiorę w firewallu Enable nawet na poziomie ochrony "Low" to i tak blokuje on otwarte wczesniej porty emula w zakładce "Virtual Servers" :sad: a do tego torenta też blokuje :sad: jak teraz przepuścić dalej przez firewalla te porty i torenta ?? dodam że w firewallu próbowałem robić regułki na te porty ale to nic nie dawało... proszę Was o pomoc bo chcę w pełni wykorzystać możliwości tego urządzenia a jak narazie mam do wyboru dwie opcje albo ściągam z emula i torenta ale bez firewalla albo nic nie ściągam ale mam za to włączony firewall. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 ej co z was za spece ? umiecie tylko neostrade zainstalować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...