Skocz do zawartości
dziadek lucek

Jaką Karte Graficzną Z Wbudowanym Tunerem Tv ? Pci-ex

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć chcę kupić kartę graficzną oraz tuner TV i pomyślałem że kupie dwa w jednym.

Czy są na rynku jakieś karty warte polecenia które posiadają tuner TV ? Chciałbym też aby taka karta dała rade podnieść takie gierki jak Far Cry czy San Andreas. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Edytowane przez dziadek lucek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz kogoś w stanach, to 1950 all-in-wonder można dorwać w dobrej cenie na wyprzedażach w sklepach internetowych, ale moim zdaniem lepiej kupić nawet na usb tunerek, chyba że komp ma pracować z tą grafiką "na wieki, wieków" :P

Mój błąd, nie zauważyłem że do 220 pln ma być :( Za tyle 1950 się niestety nie da kupić, a szkoda... :P

Edytowane przez bartek82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopuje temat, bo sie wlasnie nim zainteresowalem. Kupiles Dziadek juz cos moze ?? Albo moze ktos ma takiego Radka X800GT z Tunerem ?? Jak sie to spisuje ?? Jak dziala telewizja, radio, co odbiera, czy mozna podpiac satelite itp. Ogolnie nie mam pojecia o tych kartach i chcialbym wiedziec mozliwie najwiecej ;)

EDIT:

Ewentualnie po ile mozna dostac jakis fajny Tuner TV z pilotem ? I zeby radio bylo :)

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi