dziadek lucek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Cześć chcę kupić kartę graficzną oraz tuner TV i pomyślałem że kupie dwa w jednym. Czy są na rynku jakieś karty warte polecenia które posiadają tuner TV ? Chciałbym też aby taka karta dała rade podnieść takie gierki jak Far Cry czy San Andreas. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez dziadek lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Możesz próbować dorwać na Allegro jakiegoś Radeona 9700/9800 AllInWonder. Z nowszych kart nic takiego nie kupisz. Nawet z tymi Radkami może być problem żeby wyrwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zapomniałem napisać że karta ma być na PCI-EX więc to co podałeś raczej odpada. A coś innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Nie ma tego tyupu kart na PCI-E. A napewno w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 A coś takiego ? X800GT All In Wonder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Chyba ze tak. Ale watpie żeby tanio zszedł. Wolał bym odłożyć na oddzielną porządną kartę graficzną i tuner TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Lepiej osobno tuner dokupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Sam sie przymierzalem do takiego X800. Ma jedna ogromna przewage nad osobnym tunerem TV - wolne PCI ktorych cholera daja coraz mniej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek82 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Jak masz kogoś w stanach, to 1950 all-in-wonder można dorwać w dobrej cenie na wyprzedażach w sklepach internetowych, ale moim zdaniem lepiej kupić nawet na usb tunerek, chyba że komp ma pracować z tą grafiką "na wieki, wieków" :P Mój błąd, nie zauważyłem że do 220 pln ma być :( Za tyle 1950 się niestety nie da kupić, a szkoda... :P Edytowane 2 Czerwca 2007 przez bartek82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Odkopuje temat, bo sie wlasnie nim zainteresowalem. Kupiles Dziadek juz cos moze ?? Albo moze ktos ma takiego Radka X800GT z Tunerem ?? Jak sie to spisuje ?? Jak dziala telewizja, radio, co odbiera, czy mozna podpiac satelite itp. Ogolnie nie mam pojecia o tych kartach i chcialbym wiedziec mozliwie najwiecej ;) EDIT: Ewentualnie po ile mozna dostac jakis fajny Tuner TV z pilotem ? I zeby radio bylo :) Edytowane 17 Lipca 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 tu masz tego radka All in wonder ;) i chyba tez sie skusze ;) juz z pilotem jest... tez chciałbym poznać opinie osoby uzytkujacej którąś karte z tej serii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...