bedzio Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witajcie, nie dawno zakupiłem mój nowy komp (Abit AB9, 2x1GB GoodRam 667MHz, Core2Duo E4300, Amacrox Warrior AX-450PNF) i otóż po każdym wyłączeniu kompa muszę przestawić zworkę CMOS - bez tego komp nie rusza. Pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wyciągnij baterie i po problemie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Wyciągnąłem baterię i nadal to samo :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapniaczek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Wyciągnąłem baterię i nadal to samo :(.Zmień ustawienia w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Robiłem default i to samo jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fake Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 dziwne objawy może coś z ramem bo goodram czasem sięz abitem "gryzie" próbowałeś na innych kościach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...