heryf Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 moje pierwsze wc :) Frost3duo Frost2Gpu Rev2 Chłodnica-Freezer2 + 2x Akasa 120mm (uzywana) Pompa Coolriver używana rev 1 Feser One 1L UV Red Innovatek wąż 8x10mm Przezroczysty w pozniejszym czasie planuje dokupic Black Water O-Tank 170 co myslicie o takim zestawieniu ? bloczki, chlodnia i pompa wyniosa mnie 300zł, plyn i weze musze dokupic, do tego bede mial gratis 6xZłączka Skręcana na wąż 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Hmm.. Pomyśl nad Coolriverem rev2. A tak pozatym zestaw oky. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) jak narazie biore ta pompe co wymienilem bo wszystko biore od kumpla, moze w przyszlosci ja zmienie ps. - czy ten płyn daje 100% gwarancje ze w razie jakiegokolwiek wycieku na uklady nic sie nie stanie, niby nie przewodzi pradu drugie pytanie: czy 2m weza starcza na taki uklad ? chlodnica bedzie na gorze budy a nie posiadam big towera, pompa wewnatrz pod dyskiem, jak myslicie bo mi sie wydaje ze tak :) Edytowane 3 Czerwca 2007 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...