jonathan Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Ile moge dostac za takie czesci Prolin geforce2 gts pro 64Mb DDR Gygabyte 6va7+, celeron2 566MHz, 256MB 133MHz. Plyte wolalbym sprzedac razem z procem i pamieciami. Karta moze isc odzielnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Jeszcze najwazniejsze. Pudelka ulegly zniszczeniu jak zalali mi piwnice. Sterowniki moge dodac najnowsze. Plyta ma juz najnowszy bios. Karta nie ma gwarancji. Nie byla krecona bo i po co skoro proc nie nadazal. wszystko jest w 100% sprawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 :arrow: nie wiem na teraz ile moglbys za to wszystko dostac kasy, ale zerknij na allegro po ile chodza podobne spzety i juz bedziesz mial odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Ile moge dostac za takie czesci Prolin geforce2 gts pro 64Mb DDR Gygabyte 6va7+, celeron2 566MHz, 256MB 133MHz. Plyte wolalbym sprzedac razem z procem i pamieciami. Karta moze isc odzielnie. karta: 170 procesor: ok. 100 pamiec: ok. 100 plyta: nie wiem, zalezy na czym. max mi sie wydaje 150 Takie bym dal ceny wywolawcze na allegro i modlil sie, zeby ktos kupil, moze dadza wiecej. W zestawie policzylbym 400zl "kup teraz" (bez karty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Wlasnie tez tak myslalem. Za ta kase pewnie zakupie nowa grafike. Plyta jest na VIA APOLLO ale ktore dokladnie to nie bede pisal bo nie mam przed soba. A siedze w robocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...