Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Obie są bardzo dobre i obie pozwolą na oc na poziomie >3GHz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt32 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jeszcze mam pytanko... Chlodzenie do procesora wystarczy standardowe czy kupic jakies lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jeżeli jesteś głuchy to standardowe starczy ;) Ja ze swojej strony polece freezera 7pro albo jakieś scythe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt32 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam znowu ;) Mam nowe pytanko odnosnie pamieci. Czy ta plytka MSI bedzie dobrze wspolpracowala z 4x1GB ramu? Nie bedzie zadnych problemow? Beda dzialaly w dualu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Tak dziala w kazdym razie 4 kosci goodram (2 pary rozne serie). oraz para goodram i special ops :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt32 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Czyli 4x Special OPS tez powinno chodzic? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...