_maniak_ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jak edytować rejestr jednego windowsa siedząc na drugim ?. A konkretnie jak edytować rejestr win2000 siedząc pod win 98 partycje FAT32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Raczej sie nie da po win98. Ale pod xp lub 2003 server jest to bananalnie proste. Uruchamiasz Regedit > File > Connect Network Registry > Advanced > Find Now .... i wybierasz kompa któremu chcesz edytować rejestr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Vnc ;>? Vnc?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Cytat Uruchamiasz Regedit > File > Connect Network Registry > Advanced > Find Now .... i wybierasz kompa któremu chcesz edytować rejestr Win98 i win2000 są na tym samy kompie. Gdzie windows 2000pro trzyma rejestr tak z ciekawości ? Chociaż w sumie laptopa mogę podpiąć przez sieć, problem tylko w tym, czy owy windows 2000 uruchomi sieć przed ctr + alt + del (czego wykonać nie mogę bo zmieniłem układ klawiatury na japoński :mur: ) Edytowane 2 Czerwca 2007 przez _maniak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 1. Było, szukaj. 2. Pliki ".dat". W All users jest wspólny + w profilu każdego usera + gdzieś w katalogu Windowsa jest drzewo główne. Przynajmniej tak jakoś jest w XP. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...