luckyx Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Obecnie mam zestaw logitech ex 110. Wszystko spoko tylko zasieg zenujacy, lezac na lozku w odleglosci 2m od nadajnika sygnal jest zle lub nierozpoznawalny. Z etgo co wiem wiem technologia laserowa rozwiazuje te problemy, tylko ze na razie widze tylko myszki z tej techniece i bodajze jeden model diNovio za 900zl (!). Czy znacie moze jakies alternatywy, najlepiej cale zestawy klawa + mysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 wystarczy bluetooth zasięg ~10m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Obecnie mam zestaw logitech ex 110. Wszystko spoko tylko zasieg zenujacy, lezac na lozku w odleglosci 2m od nadajnika sygnal jest zle lub nierozpoznawalny. Z etgo co wiem wiem technologia laserowa rozwiazuje te problemy, tylko ze na razie widze tylko myszki z tej techniece i bodajze jeden model diNovio za 900zl (!). Czy znacie moze jakies alternatywy, najlepiej cale zestawy klawa + mysz?DiNovo tez leci po Bluetooth z tego co pamietam ;) Ogolnie szukaj klawy wykorzystujacej fale radiowe, a nie podczerwien i bedzie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...