MadEye Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Od niedawna mam plyte glowna abit ab9 i na zintegrowanej dzwiękówce basy pierdzą niesamowicie. Dużo lepiej brzmiało to na mojej starej shuttle ak12a (socket a :D ). Sterowniki mam najnowsze realtek 1.67. o zrobić, żęby przestało pierdzieć? Słucham głownie reggae i rapu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Wyciszyć wejscia, wylaczyc equalizery, zmienic karte dziwekowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Na zmienienie karty chwilowo nie mam wiekszych szan. Mam wylaczone equalizery i wyciszone wejscia. (tzn w zasobniku na tym glosniku mam gdzies w polowie wszystko). Co zrobic z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Podłącz słuchawki na wyjście karty i sprawdź, czy winna jest karta, czy głośniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Winna jest karta, bo na starym kompie w miarę to grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Kartę można stosunkowo prosto przetestować programem RMAA. Być może przesterowanie wynika z konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 spróbuj dać do połowy master, pcm (albo wave w window$) i głośność w odtwarzaczu. U mnie sie takie trzaski robią jak mam zbyt głośno ustawione w kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...