rogal123 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Dzis bylem w kilku sklepach i widzialem ten moniotr. Zauwazylem cos ciekawego i niepokojacego: jesli ustawi sie dolna krawedz rownolegle do obudowy to na gorze widac jak krawedz obrazu opada po lewej w dol. _______----------- | | | | | | | | | | --------------------- Wystepowalo to w 2 widzianych egzemplarzach w obu w lewym gornym rogu.O ile mi wiadomo to nie da sie regulowac obrazu w tym kierunku. CZY KTOS JESZCZE SIE Z TYM ZETKNAL? JAK TO ZNIWELOWAC I CO JEST TEGO PRZYCZYNA?? Mi facet powiedzial ze wynika to z ulozenia kineskopu i grawitacji, czy cos... ale nie kumam co ma do tego grawitacja....Napiszcie co o tym sadzicie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal123 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 bo niby co? elektrony z lewej sa mocniej przyciagane w gol? LOL chcialem kupic ten monitor ale teraz to sam nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ja mam ten moniotrek i nie widze tego efektu ;) ale ja slepy jestem , 5 lat na 14 cali siedzialem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal123 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ok, czekam jeszcze na komentarze :D Aha, te monitory staly na wystawie podlaczone do rozdzielacza, czy to moglo wplynac na obraz i dac taki efekt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 też posiadam ale nie zauważyłem tego ale prawda jest taka kazdy patzry jak mu pasuje jesli chodzi o 19" polecam monitorek tez sdie długo zastanawiałem ale lepszej firmu i modelu nieznalazłęm i przetestowałem ze wyciaga nawet 2048@1536/85 wiece niezle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal123 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Hehehe kumpel mi powiedzial ze to pewnie ciezsze elektrony i ze w moim miescie takie rzeczy sie zdarzaja ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...