lukmen Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Witam!! Chce kupic sobie uzywanego laptopa do 1000zl,wybor raczej jest ograniczony i nie wiem jaki sprzet moge za taka kwote dostac.Komputer bedzie sluzyl raczej tylko do ogladania filmow,buszowania po necie i sluchania muzyki,bo w gry nie gram wcale ;) Bylbym wdzieczny jakby ktos moglby mi pomoc Edytowane 3 Czerwca 2007 przez lukmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Przeniesione. Możesz kontynuować.... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 IBM T21-T22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) W tym przedziale to chyba są 2 najlepsze rozwiązania zawsze: 1. Szukaj jakiegoś IBM- w granicach 1000zł to pewnie jakiś T23, jeśli będziesz mógł dokładać, to może warto szukać okazji na T40.Tylko, że matryca 14" musi Ci odpowiadać. 2. Ewentualnie jakiś Dell C600. -- edit -- Jak zwykle zostałem uprzedzony :> Edytowane 3 Czerwca 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jak w tej cenie to tylko stare IBMy. Mam w domu starego i1300. Fakt ze dałem wieele taniej niz 1000zł ale wykonanie na wysokim poziomie, niezniszczalne. Za i1300 P3 700mhz 64ramu bez dysku, zasilacza, beteri zapłaciłem 190zł w bdb stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...