°°° Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam nie wiem co się stało ale zamiast ikony dysku , mam takie coś ? jak zrobić by mieć spowrotem ikone dysku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 ciezko cokolwiek powiedziec, sprawdz czy zadziala metoda: opcje folderow->typy plikow -> zaznacz NAPĘD (albo drive) gdzie nie ma rozszerzenia -> zaawansowane -> zmiana ikony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jeśli tylko dysku C, to chyba nic nie zrobisz. Miałem taką sytuację. Żeby było ciekawiej, to zero robactwa (wg Spybot). Żeby było jeszcze ciekawiej, to opcja naprawy systemu nie pomogła. Pomógł format. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 To mówisz ze łatwiej było zrobic format niz usunąć klucz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ikonka mi wcale nie przeszkadzała, bo używam TC - format zrobiłem z innego powodu. :] Ale dzięki za info. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 mam jeszcze jeden problem , jak klikam 2 krotnie klawiszem myszy na dysk to wyskakuje mi wyszukaj, co zrobić by tak nie było, tylko normalnie wejśc na dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Oj Kati* - leniuszek z Ciebie. ;] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=230136 * mogę tak do Ciebie mówić? (Britney nie jest moją ulubioną piosenkarką. ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Możesz :P, ale już też znalazłam rozwiązanie : http://xp.net.pl/forum/viewtopic.php?t=2219 już wszystko w porządku , dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...