msn Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Pewnej sierpniowej nocy, w obliczu goryczy przegranej, w głowie powstał mi zarys pewnego projektu. Zwlekałem dość długo z przelaniem myśli na papier, lecz na jednej z nudnych lekcji w zeszycie namazałem to: Potem było już z górki ;) Doniczkę zakupiłem w castoramie, bebechy miałem, więc zabrałem się do pracy. Początkowo szło nieźle, szybko wyciąłem okienka, zrobiłem mocowanie płyty. Niestety pewnego słonecznego dnia olśniło mnie, że komputer powinien mieć jeszcze.. CD-ROM :huh: szczerze mówiąc skomplikowało mi to projekt, musiałem od nowa wykonać mocowanie mobo, pojawiły się problemy z brakiem miejsca dla karty graficznej etc. Na szczęście udało mi się jakoś wszystko ładnie przeprojektować i już było widać światełko w tunelu... B-) Oczywiście przez moją manię opiepszania się i odkładania wszystkiego na ostatnią chwilę, budę kończyłem przez dwa ostatnie dni przed targami i ledwie zdążyłem. Pomimo to nie było najgorzej z uwagi na to, że choć było sporo pracy to nie pojawiły się większe problemy jak w przypadku gta case :unsure: Jak już wiadomo niestety nie trafiłem w gusta głosujących, lecz pomimo wszystko nie uważam czasu spędzonego przy robieniu moda za zmarnowany. Była to swojego rodzaju przygoda, a ponadto zwiększyłem przy tym swojego skilla ;) ====================================================== » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Doniczka. Duża. powinno się zmieścić psujemy: Miały być trzy okienka - dwa małe i jedno duże w środku, ale postanowiłem zostawić dwa szkielet Najgorsze, ze po obmyśleniu całego mocowania płyty, pomiarach, jego wykonaniu, przypomniałem sobie o...CD-ROMie :huh: Musiałem wszystko przeprojektować i wykonać od początku. niezbędne przeróbki coś z tego powstaje zraszacz z pompką akwariową wewnątrz na miejscu siateczka, przyciski - 1.Pompa 2.Reset 3.CD-ROM oraz diody - 1.POWER 2.HDD 3.CD-ROM bebechy działają , dysku brak bo nie zdołalem wykołować, ale miejsce jest na niego przewidziane Po wycieczce do NOMI: Tradycyjne uwiecznienie burdelu, w TV Pogromcy Mitów :P : upiększamy coś sie świeci, dobrze jest :lol: ile wiedzy potrzeba, by dobrze wkleić dno do doniczki... :lol: planting - w tym z oczywistych względów pomogła mama ;) no, to chyba tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Problemów z przeciekami nie były?? IMO świetna robota. Kolejny dobry mod od msn :smile2:. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 ha.. wiertarka do wycinania okien.. I love this game :D Ale tak jak mówiłem... przyciski bym rozmieścił inaczej i być moze nawet zrobił je w sztucznych kwiatkach, które były by gdzieś na górze między roślinnością. No i podświetlenie kwiatka... było by klawo bo kwiatki lubią być podświetlane :) - w sensie że ciekawie się prezentują. Najlepsza była akcja jak spryskiwacz przeszył kwiatka strumieniem wody polewając przy okazji chłopaków montujących komputer obok - ale byli zdziwieni :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 za samo wymyślenie tego i nazwę masz browar szkoda że mnie po pijaku takie pomysły nie nawiedzają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Pomysl rzeczywiscie ciekawy, aaale zamierzasz pracowac na tym pentiumie? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 świetne ;) wg mnie lepszym pomysłem by było całkowite ukrycie komputra w środku, tylko przyciski i gniazdka na zewnątrz, bez kratek i jakieś WC - taki skryty komputerek;) ode mnie też przy okazji browar! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Co tu się dużo rozpisywać :) Zazdroszczę pomysłów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nieźle poleciałeś :) J. W. zazdroszczę pomysłów, bo to w sumie najważniejsze przy modach, z wykonaniem można sobie jakoś poradzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Pomysl super, wykonanie tez :) , tylko zebys nie mial za free 'chlodzenia wodnego' :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 powracam :D baaardzo dobrze robota!! musze pogratulować pomysłu :) poprostu pieknie :) PeLzAk nie czepiaj sie !! a co jak sie dostanei woda do kwiata podswietlonego i z przelacznikiem?? :P kiszka?? :D pozdro :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 tylko nie PeLzAk... pisze się PelzaK, dla przyjaciół pel :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Czy ja juz gdzies czegoś takiego nie widziałem ? /edit: jasne że widziałem :P TTK 07 Wro http://www.fothost.pl/show.php/50621_298.JPG Edytowane 28 Czerwca 2007 przez fr1maN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Czy ja juz gdzies czegoś takiego nie widziałem ? /edit: jasne że widziałem :P TTK 07 Wro ciach* ale żeś wypalił :D * - NIE CYTUJEMY OBRAZKÓW!!! // ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 grunt to dobry tekst... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 ownage ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 najs.... Kwiatki ci zwiędną od tego ciepła z kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...