teraw Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) witam. mam pewna propzycje. w dziale nowosci tematy moglyby byc poukladane wg daty zalozenia, czyli jak to newsy - od najnowszych, nie od ostatnoi komentowanych. na gieldzie sie sprawdza, zeby nie upowac, tu tez bydzialalo. oczywiscie bez skryptu ukrywajacego po jakims czasie edit @Crosis zrobione, kropka zdjeta. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Swietny pomysl. Jestem za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zróbcie ankiete tak jak z co kupić w oślej [; Za, może by dać dodatkowe opcje jak sortowanie według ilości, użytkownika albo nazwy tematu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Pomysł niegłupi i sądzę, że zostanie zrealizowany. Jednak muszę się do czegoś przyczepić. ;) Po "wg" nie piszemy kropki. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 pomysl mi sie podoba :) @Crosis no juz nie miales sie czego uczepic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zróbcie jakąś sonde. Jak bedzie 100% na tak to sie pomysli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 To jest tak oczywiste, ze dziwie sie, iz tego nie bylo od poczatku istnienia dzialu. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Wersja testowa. Ale cos dziwnie tak jest, bo znikneły tematy gdzie ostatnio sie pisało troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Pomysł IMHO ok ale trzeba by zostawić możliwość ustawienia sortowania tak jak był dotychczas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 ale trzeba by zostawić możliwość ustawienia sortowania tak jak był dotychczas. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 A czy ja mówię że tego nie ma :P Tylko żeby to zostawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 No ale to jest na całym forum w kazdym dziale i nikt tego nie usuwa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Coccolino_ Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 mi to sie wogole nei chce przestawic i nie podbija mi tematow do gory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Propozycja [; Zrobić sondy według ilości głosów, rosnąco albo malejąco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mnie ten pomysł nie bardzo przypadł do gustu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja jestem za :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...