DeeJay91 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam Was :D Jako, że jest to mój pierwszy post na forum chciałbym się ze wszystkimi przywitać :) No więc przechodzę do rzeczy...Jako, że jestem w stanie przeznaczyć troszkę kasiorki na komputer chciałbym zmienić procek na lepszy Mam platformę przystosowaną pod socket 939 i zastanawiam się nad Athlonem 3800+. Tylko wybrać dwu czy jedno rdzeniowy? Czy jest jakaś różnica w podkręcaniu? Czy będzie jakaś różnica w wydajności? Z góry dzięki za odpowiedzi :) Pozdrawiam, DeeJay !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam Was :D Jako, że jest to mój pierwszy post na forum chciałbym się ze wszystkimi przywitać :) No więc przechodzę do rzeczy...Jako, że jestem w stanie przeznaczyć troszkę kasiorki na komputer chciałbym zmienić procek na lepszy Mam platformę przystosowaną pod socket 939 i zastanawiam się nad Athlonem 3800+. Tylko wybrać dwu czy jedno rdzeniowy? Czy jest jakaś różnica w podkręcaniu? Czy będzie jakaś różnica w wydajności? Z góry dzięki za odpowiedzi :) Pozdrawiam, DeeJay !! Bierz dwurdzeniowy, daje o wiele większy komfort pracy i użytkowanie. No i dwie sprawy 1. Od takich pytań jest dział: Co kupić? 2. Pogrubiamy tylko ważne elementy wypowiedzi na które chcemy zwrócić szczególną uwagę a nie całego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay91 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 No i dwie sprawy 1. Od takich pytań jest dział: Co kupić? 2. Pogrubiamy tylko ważne elementy wypowiedzi na które chcemy zwrócić szczególną uwagę a nie całego posta. Sorry dopiero się ucze :] Może ktoś przenieść temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...