narciarz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam Wiecie gdzie w Polsce można kupić części do wc firmy MIPS ? Albo może ktoś by też coś sobie zamówił?? Jestem zainteresowany komplecikiem bloczków do płyty głównej. Ceny nie są małe ale faje rzeczy tam mają :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) w polsce raczej nic nie znajdziesz pozostaje tylko sprowadzić ceny troche zaporowe + wysyła i opłaty ... Edytowane 3 Czerwca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 w polsce raczej nic nie znajdziesz pozostaje tylko sprowadzić ceny troche zaporowe + wysyła i opłaty ... Poszperałem po necie i w Angela.pl mają bloczki MIPS więc do nich napisałem. Mam nadziej, że jutro odpiszą. Może mi sprowadzą bloczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Mozna szukac - niektore polskie sklepy "nieoficjalnie" sprowadzaja z MIPSa... Ja zamawialem tam bezposrednio (razem z pmp) i trwalo to straaaasznie dlugo - kontakt mailowy hmmm... slaby. Pozniej okazuje sie, ze robia duza partie dla jakiegos kontrahenta, pozniej dopiero dla detalistow i tak chyba z miesiac sie to ciagnelo. Mnie sie nie spieszylo, wiec nie bylem bardzo wkurzony, ale normalnie to pod tym wzgledem lipa :) Edytowane 4 Czerwca 2007 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) ogolnie z mipsami jest problem tego typu ze ten towar sie slabo sprzedaje i nikomu sie nie oplaca sciagac 5szt. ta czesc rynku jest nadal traktowana po macoszemu i Angela.pl niestety niewiele tu pomoze (aczkolwiek ten temat z nimi juz omawialem) Panowie badzcie dobrej mysli :] ...narazie tylko tyle moge powiedziec Edytowane 4 Czerwca 2007 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexor6 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja Mipsa brałem z Watercooling.de i polecam. Jest przelicznik z euro na złocisze i wysyłka expresowa. W środę składałem zamówienie i dokonałem płatności, w czwartek dostałem potwierdzenie wpłaty, a w poniedziałek zapukał do drzwi kurier z UPS. No można jeszcze tutaj ale na paczkę czekałem tydzień, winna temu co prawda nasza poczta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja przeżyłem już drugie zamówienie bezpośrednio od mipsów, i o ile mnie pamięć, zawodna, nie myli - trwało też ok 3 tygodni. Robota czysto na zamówienie ztcw. Ale jakość produktów - nie mam najmniejszych zastrzeżeń, chociaż mogliby lakierować dla tych którzy niklować nie chcą - co fabryczna robota, to fabryczna, a by się tak nie brudziły. Ogólnie - polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...